Αλεφαντής (Νοέμβρης)

0

 

 

 

Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Ευθύνης» κ. Δημήτρης Αλεφαντής απαντώντας στο ερώτημα που του θέσαμε αναφορικά με την αγωγή του κ. Αθανασίου Σιστοβάρη με την οποία ζητά να κηρυχθεί έκπτωτος από την ιδιότητα του μετακληροδόχου ο Δήμος Αγ. Παρασκευής, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το κτήμα Σιστοβάρη αντί του Δήμου θα περιέλθει σ΄ εκείνον μετά το 2025 μας είπε τα εξής:

«Ουδείς με κάλεσε  για να με ενημερώσει για την συγκεκριμένη αγωγή, αν και ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει για προβλήματα του Δήμου όχι μόνο τους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, κινήσεων και πρωτοβουλιών αλλά όλους ανεξαιρέτως τους δημότες για όλα τα θέματα πόσο μάλλον όταν αυτά είναι πολύ σημαντικά για όλους μας.

Επίσης μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και με προβληματίζει βαθύτατα το γεγονός, ότι ούτε από τον κ. Γιαννακόπουλο αλλά ούτε και από οποιονδήποτε άλλο επικεφαλής δημοτικής παράταξης ή κίνησης θίχτηκε το συγκεκριμένο ζήτημα, στις συνελεύσεις του συμμετοχικού προϋπολογισμού.

Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει να πλήξει τα συμφέροντα των δημοτών και της πόλης».     

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση