Αλέξης Μουστόγιαννης: «Δεν θα γίνουμε το “Μαξιλαράκι” του Βασίλη Ζορμπά!».

0
Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Με αφορμή την άνευ πλειοψηφίας ψήφιση του νέου προϋπολογισμού, ο επικεφαλής της παράταξης «Μια γενιά μπροστά» Αλέξης Μουστογιαννης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ο κ. Ζορμπάς έχει δείξει από πολύ νωρίς ότι οι λέξεις «συναίνεση» «συνεννόηση» «σύνθεση» είναι ξένες για αυτόν και την παράταξη του.

Συμπληρώνοντας τέσσερις μήνες στο τιμόνι της δημοτικής αρχής και χωρίς πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο πορεύεται μόνος και αυταρχικός.

Στην κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2020 αφού ουσιαστικά μας δείχνει ότι κάνει τον διαχειριστή και δεν έχει κανένα όραμα για να κάνει καλύτερη την πόλη, απαξίωσε τις δημοτικές παρατάξεις αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να τις καλέσει ως είθισται για μια ενημέρωση ή να μας ζητήσει να καταθέσουμε προτάσεις.

Πως αλήθεια έχει ονειρευτεί αυτή την τετραετία; Σαν εκδίκηση που βρέθηκε στην αντιπολίτευση την προηγούμενη τετραετία και μόνο ;

Έχει όραμα;

Εμείς δεν θα του κάνουμε την χάρη να γίνουμε το μαξιλαράκι που θέλει μόνο και μόνο για να λέει ότι περνάει τα θέματα από το δημοτικό συμβούλιο, για αυτά αλλά ώστε έχει βρει πρόθυμους κομπάρσους οι οποίοι βέβαια πριν τις δημοτικές εκλογές του έσερναν τα ακατανόμαστα τα οποία κόπιασαν όταν πήραν τις θέσεις/τίτλους.

Τους αφήνουμε στην μοναξιά τους και συνεχίζουμε με συμμάχους ποιους άλλους;

Τους πολίτες τους οποίους ουδέποτε εγκαταλείψαμε».

Απάντηση