Αλήθεια για καθαρισμό “Ιόλα”

0

 

α)  Αναφέρεται ότι ο καθαρισμός του χώρου από τον κ. Γεωργίου έγινε «με την υψηλή εποπτεία του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου μας»(!) ενώ αυτό io 5ακριβώς μας αρνήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Κρητικίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με επώνυμους δημότες της περιοχής αλλά και με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βουτσινά, λέγοντάς μας ότι «δεν μπορεί να επιβλέψει το κλάδεμα σε ιδιωτικό χώρο», άποψη που διαψεύδεται και από την επιστολή του Υπ. Πολιτισμού που σας έχουμε επισυνάψει στην ενημερωτική επιστολή μας με  Α.Π. 63/5-10-09.

β)  Προτρέχει, λέγοντας ότι «δεν διαπιστώθηκε καμία παρατυπία, κοπή δένδρου κλπ.» ενώ οι μηχανικοί της Πολεοδομίας έχουν πάρει φωτογραφίες από κομμένα δένδρα και το πόρισμα τους μόλις σήμερα μας κοινοποιήθηκε και διαπιστώνει την κοπή έντεκα περίπου δένδρων χωρίς άδεια!! (σας το υποβάλλουμε συνημμένα) 

Δεν αναφερόμαστε σε άλλα, παρά μόνο στα βασικά.

Είναι η 2η φορά, που με απαράδεκτο Δελτίο Τύπου του Δήμου, γίνεται προσπάθεια ιδιοποίησης της δουλιάς του Συλλόγου μας. Μάλλον κάποιους ενοχλούν οι ενέργειές μας και ανοίγουν πόλεμο μαζί μας. Δεν θέλουν να μπλεκόμαστε στα πόδια τους και γιαυτό προσπαθούν να μας σερβίρουν ότι θέλουν για αληθινό και να μας πτοήσουν για το δήθεν «μάταιο» των ενεργειών μας. Τους απαντάμε ότι:  αν το κτημα ιολα ειναι ακομα διεκδικησιμο και δεν εχει γινει πολυκατοικιες, οφειλεται πρωτα και κυρια στους αγωνες των κατοικων, της τοτε επιτροπης και σημερα του συλλογου.  Και τους στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν μπορούν να μας αγνοούν.

 Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ζητάμε από τον Τοπικό Τύπο, την δημοσίευση της παρούσας. 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση