Απάντηση σε εξώδικο των Δικηγόρων του Αγ. Δημητρίου

0

Απάντηση σε εξώδικο των Δικηγόρων του Δήμου Αγ. Παρασκευής.

 

 

 

 

Αξιότιμη κ. Ματίνα Λουμάκη και κ. Δημήτρη Παναγούλη, λάβαμε το εξώδικο σας και σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που καταβάλετε ώστε να φωτιστούν μέσω της εφημερίδας μας όλες οι πτυχές της υπόθεσης του κληροδοτήματος «Σιστοβάρη».

Οι θέσεις σας για το συγκεκριμένο θέμα θα δημοσιευτούν στο τεύχος Απριλίου  

και όπως γνωρίζετε, η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι σε μια εφημερίδα δεν είναι υποχρεωμένοι να συμφωνούν απαραίτητα με τις απόψεις, τις «οπτικές γωνίες» και «πιστεύω» όλων όσοι εκφράζονται μέσω των σελίδων της.

Είναι γεγονός ότι ο κ. Κώστας Κουβόπουλος σας έχει μηνύσει και από την πλευρά σας τον έχετε μηνύσει με αποτέλεσμα η « Μόνη αλήθεια» να είναι αυτή που θα εκδοθεί τελικά από τα αρμόδια δικαστήρια, αφού για το ίδιο θέμα δεν μπορεί να υπάρχουν «Δύο αλήθειες».

Για τον «Σχολιαστή» μέχρι της έκδοσης της «Μιας και μόνης αλήθειας» από τα αρμόδια δικαστήρια, τόσο οι δικές απόψεις όσο και οι απόψεις του κ.Κουβόπουλου, αλλά και του κάθε συμπολίτη μας για το θέμα αυτό, θα είναι σεβαστές και θα δημοσιεύονται όπως γίνεται για όλα τα θέματα και τις απόψεις που αφορούν το δημόσιο συμφέρον στα οκτώ χρόνια ζωής του «Σχολιαστή».

Για μας η «είδηση» είναι «ιερή» ο σχολιασμός και η σάτιρα ελεύθερη, και αυτές τις «αρχές» ούτε τις διαπραγματευόμαστε, ούτε και τις απεμπολούμε για κανένα λόγο.

Ερευνούμε το «βάσιμο» των δημοσιευμάτων, ζητούμε απτές αποδείξεις των «ισχυρισμών» και «διασταυρώνουμε» όλα τα στοιχεία.

Εκδίδουμε το «Σχολιαστή» σύμφωνα με τις αρχές και τη δεοντολογία της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ, και των «δημοσιογράφων χωρίς σύνορα», και τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια το πνεύμα και το γράμμα του νόμου.

                                                                                                     

                                                                                                         

Χρήστος Α. Μπαλωτής

Εκδότης     

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση