«Αυτομόλησε» ο Τιμολέων Κωστόπουλος και ο Γιώργος Οικονόμου τον καλεί να παραδώσει την έδρα του, στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκε».

0
οι υπόλοιποι υποψήφιοι
ο Γιώργος Οικονόμου με στελέχη της παράταξής του

Από την παράταξη ‘’Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή’, εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστό, ότι ο δημοτικός σύμβουλος Τιμολέων Κωστόπουλος διαγράφεται οριστικά από την δημοτική κίνηση ‘’Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή’’ για την προκλητική του στάση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που παραβιάζει τις αρχές και τις θέσεις της παράταξης.

Χωρίς να ενημερώσει τον επικεφαλής, σε μία προσυμφωνημένη παράσταση πολιτικού θράσους, ουσιαστικά συνηγόρησε στην αήθη και προσχηματική πρόταση του κ. Ζορμπά ” να ορισθεί αντιδήμαρχος Οικονομικών με την συναίνεσή μας “!.

Παρά το ότι γνώριζε ότι ο κ. Ζορμπάς αθέτησε μονομερώς, εγγυημένη συμφωνία συνδιοίκησης και προγραμματικής σύγκλισης των δύο παρατάξεων, που θα εξασφάλιζε χρηστή διοίκηση στον Δήμο μας, ο κ. Κωστόπουλος πρόταξε το στενό προσωπικό του συμφέρον.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι εδώ και δύο μήνες όπως ο ίδιος αβίαστα αποκάλυψε στον επικεφαλής, απέρριψε προτάσεις του κ. Ζορμπά ” να ανεξαρτητοποιηθεί για να τον κάνει αντιδήμαρχο για τέσσερα χρόνια’’ ισχυριζόμενος ότι δεν είναι ανέντιμος και θέλει να κυκλοφορεί και να κοιτά στα μάτια τους δημότες που τον ψήφισαν.

Αν όμως διαθέτει πλέον έστω και ψήγματα εντιμότητας και αξιοπιστίας, τον καλούμε παραδώσει την έδρα του, που ανήκει στην παράταξη με την σημαία και το πρόγραμμα της οποίας εξελέγη, και ας αναζητήσει συνεργασία και έμμισθη θέση όπου θέλει, χωρίς να γίνεται συνεργός στην αλλοίωση και στην παραχάραξη της λαϊκής εντολής.

Δηλώνουμε στους δημότες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους ότι συνεχίζουμε με ήθος και συνέπεια στις αρχές μας.

Τα δημόσια αξιώματα δεν αποκτώνται με υπόγειες συμφωνίες… αλλά κερδίζονται αξιοκρατικά με αγώνες και μέσα από διαδρομές συνέπειας, επαγγελματισμού και κοινωνικής καταξίωσης.

Απάντηση