Συλλογή βιβλίων για καρκινοπαθείς.

0

Το Κέντρο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πολιτών της Ε.Ρ.Τ (Κ.Ε.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κινητό Πράσινο Σημείο (Κ.Π.Σ.) του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καλούν τους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ. και τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, να συνεισφέρουν στη δράση που πραγματοποιείται από την εθελοντική οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης WinCancer, προσφέροντας βιβλία, τα οποία θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται σε αντικαρκινικά νοσοκομεία.

Η νοσηλεία σ’ ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.

Η προσφορά αγαπημένων σας βιβλίων, που θα φέρουν τη δική σας ιδιόχειρη ευχή, σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι την περίοδο των Χριστουγέννων θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας, θα λάβει χώρα στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός» την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα.

Οι εργαζόμενοι της Ε.Ρ.Τ. και οι δημότες της Αγίας Παρασκευής μπορούν είτε να πάνε απευθείας τα βιβλία τους στον συγκεκριμένο σταθμό μετρό την ημέρα και ώρες της δράσης, είτε να φέρουν τα βιβλία στο τμήμα Κ.Ε.Ε.Π. της Ε.Ρ.Τ. έως την Πέμπτη 12/12/2019 (έως τις 15.00), είτε να τα παραδώσουν στο Κινητό Πράσινο του Δήμου Αγίας Παρασκευής που επισκέπτεται την κεντρική είσοδο της Ε.Ρ.Τ. κάθε Πέμπτη ώρες 9.30-11.30.

Τα βιβλία θα μεταφερθούν στη συνέχεια στο σημείο συλλογής του WinCancer για το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ.

Σημειώνουμε ότι το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου παραλαμβάνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους βιβλία σε καλή κατάσταση προς επαναχρησιμοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 213 2004 574.

Απάντηση