Επανόρθωση – Δεν παραιτήθηκε ο Γιάννης Αργυρός.

0
Παραιτήθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Γιάννης Αργυρός.
Παραιτήθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Γιάννης Αργυρός.

Σε επαφή μας με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης Γιάννη Αργυρό , μας ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ότι ΔΕΝ υπέβαλε την παραίτηση του από την Οικονομική επιτροπή του Δήμου στην οποία και παραμένει ως μέλος.

Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην επιτροπή, αφορούσε τα έξοδα για την αποστολή αντιπροσωπείας του Δήμου, στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων και από την οποία «διεγράφη» το όνομα του Γιώργου Οικονόμου.

Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Οικονόμου διαμαρτυρήθηκε για την «διαγραφή» και την αντικατάσταση του από άλλον σύμβουλο γεγονός που «χρέωσε» στον Γιάννη Αργυρό.
Ο κ. Αργυρός διευκρίνισε ότι η αλλαγή του ονόματος δεν έγινε από εκείνον αλλά από τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά.

Ο κ. Ζορμπάς, παραδέχτηκε ότι με δική του παρέμβαση έγινε η αντικατάσταση του κ.Οικονόμου, και την αιτιολόγησε λέγοντας ότι την ώρα της ψηφοφορίας η παράταξη του κ.Οικονόμου είχε αποχωρήσει προς ένδειξη διαμαρτυρίας (για άλλο θέμα) οπότε δεν ήθελε να βάλει στην επιτροπή έναν «απόντα» και μάλιστα ένα σύμβουλο που τον είχε αποκαλέσει «πολιτικό απατεώνα».

Ζητούμε συγγνώμη από τον κ.Αργυρό για το γεγονός ότι ερμηνεύσαμε λανθασμένα τις προθέσεις του και δεν περιμέναμε την δική του απόφαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση