Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

0
Σωτήρης Ησαΐας: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Σωτήρης Ησαΐας: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Το έμαθα επίσημα από τα ΜΜΕ και όχι από το κόμμα μου.

Έκπληκτος διαπίστωσα μετά τη τελευταία εξαιρετική συνάντηση στη Βουλή των Ελλήνων, ότι ξαφνικά δέν είμαι στις επιλογές του Προέδρου μας για την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Παραμερίζω το προσωπικό μου συναίσθημα και εμμένω στη πολιτική μου θέση ότι, τούτη τη χρονική στιγμή ο τόπος μας χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Αυτή η ξαφνική αλλαγή ανατρέπει τη πολύχρονη πολιτική διαδρομή μου.

Ξέχωρα αυτής της απρόσμενης έκβασης, θέλω να εκφράσω λίγα ανθρώπινα λόγια από καρδιάς.

Αγωνίστηκα με μόχθο και με όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις μου για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Τα τελευταία δέκα ολόκληρα χρόνια εργάσθηκα ως άμισθος σύμβουλος και υπεύθυνος Καναδά, στη γραμματεία Οικουμενικού Ελληνισμού της ΝΔ για τα αδέρφια μας τους Απόδημους Έλληνες.

Υπηρετώ τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Αγιοπαρασκευιώτες, για δύο συνεχόμενες θητείες ως εκλεγμένος αιρετός από το 2010 για δέκα συναπτά έτη, με την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συμπλήρωσα ήδη επτά ολόκληρα χρόνια σκληρού αγώνα στα πεζοδρόμια της παλιάς Β´ Αθηνών, με αγώνες σκληρών αντιπαραθέσεων στην Ελληνική τηλεόραση, με αγώνες αμέτρητων ομιλιών σε δεκάδες γειτονιές της Β´ Αθηνών πριν ακόμη σπάσει η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας.

Στο σκληρό πεδίο της πολιτικής, τα τελευταία δέκα έτη πορεύτηκα με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και μαχητική εντιμότητα.

Από τις Εθνικές εκλογές του 2015 αγωνίστηκα για τη πατρίδα μου, τον συνάνθρωπο μου και την ιδεολογία μου, υπηρετώντας την αξιοσύνη και την επιστημοσύνη, για μία καλύτερη κοινωνία.

Είμαι υπερήφανος που είμαι δεξιός, παλεύοντας στα δύσκολα χρόνια και συμβάλλοντας ως απλός αγωνιστής στο απειροελάχιστο, για την επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας στις φετινές ευρωεκλογές με τα σημερινά της ποσοστά.

Αυτά τα λίγα μπορώ να αφήσω στα νεότερα παιδιά. Τώρα που στερούμαι αδικαιολόγητα την ευκαιρία της τελευταίας μάχης πριν τη τελική νίκη, παραμένω μάχιμος και ενεργός πολίτης.

Ως αυτόφωτος βιοπαλαιστής επιστήμονας, προερχόμενος από την ίδια την εργασιακή κοινωνία, συνεχίζω τις συγκινήσεις της ζωής μου, στις ξένες αγορές, στην ακαδημαϊκή κοινότητα και φυσικά θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο, στην οικογένεια μου.

Με όλη μου τη ψυχή, σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, και πολύ περισσότερο τους εθελοντές,τους συνεργάτες του πολιτικού γραφείου μου, τους αληθινούς φίλους μου και την σύζυγό μου Ελισάβετ.

Εύχομαι στον Πρόεδρο και σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και καλό αγώνα.

Ησαίας Σωτήρης
Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος
Πολιτευτής Β’ Αθηνών, Βόρειος Τομέας, Νέα Δημοκρατία

#IssaiasVoreia #ΗΣΑΙΑΣ #ΗΣΑΙΑΣ_ΣΩΤΗΡΗΣ #ΕλλάδαΜπορούμε #nd

Απάντηση