Δήμαρχοι Παιανίας – Σπάτων : Δεν θα επιτρέψουμε στοχοποίηση των πολιτών των Δήμων μας.

0
Δεν θα επιτρέψουμε στοχοποίηση των πολιτών των Δήμων μας.

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Δήμαρχοι Παιανίας (Ισίδωρος Μάδης) και Σπάτων – Αρτέμιδος (Δημήτρης Μάρκου) αναφορικά με τις δηλώσεις του Βασίλη Ζορμπά για τους «ξένους» αυτών των Δήμων που είναι φορείς κορωναϊού και επισκέπτονται την πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

“Τα όσα τα τελευταία 24ωρα διαδραματίζονται στην Αγία Παρασκευή μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε υπεύθυνο πολίτη. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την μετακύλιση όποιων ευθυνών αλλού.

Η δήλωση του συναδέλφου δημάρχου Αγίας Παρασκευής για εμπλοκή ατόμων από την Παιανία, τα Γλυκά Νερά και τα Σπάτα στο υπαίθριο πάρτι αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη πολύ περισσότερο που επιχειρείται και σύνδεσή τους με τον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών.

Ο κ. Ζορμπάς υποθέτουμε ότι έχει τα στοιχεία εκείνα που στοιχειοθετούν τα λεγόμενα του και τα έχει καταθέσει ήδη στις αστυνομικές αρχές. Σε κάθε άλλη περίπτωση οφείλει να ανακαλέσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να στοχοποιηθούν οι πολίτες των Δήμων Παιανίας και Σπάτων – Αρτέμιδος”.

Απάντηση