Ξεκινούν τα μαθήματα δημιουργικής γραφής στην Δημοτική Βιβλιοθήκη.

0
Η δημοτική βιβλιοθήκη Αγίαας Παρασκευής

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής, εκπληρώνοντας έναν από τους στόχους της που είναι η «συνεχής επιμόρφωση» ενηλίκων, μέσα από την πραγματοποίηση των εργαστηρίων του βιβλίου, οργανώνει και υλοποιεί για 6η συνεχή χρονιά «Εργαστήριο δημιουργικής γραφής» για ενήλικες με τίτλο

«Από το διήγημα στο μυθιστόρημα – Η τέχνη και η τεχνική της πεζογραφίας».

Μέσα από θεωρητικά μαθήματα αλλά και ασκήσεις δημιουργικής γραφής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον δικό τους τρόπο έκφρασης, αλλά και να γίνουν πληρέστεροι αναγνώστες.

Στο εργαστήριο που θα διδάσκει ο συγγραφέας, δημοσιογράφος Νίκος Δαββέτας, θα πραγματοποιηθούν 15 τρίωρα μαθήματα συνόλου 45 διδακτικών ωρών που θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο του 2020.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο χώρο του εργαστηρίου της βιβλιοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος (Κοντοπούλου 13, τηλ. 210-6395335), και ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ώρα 5:00 – 8:00μ.μ.

Για όσους/ες ενδιαφέρονται, οι αιτήσεις συμμετοχής θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης και του Δήμου Αγίας Παρασκευής και θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: library@agiaparaskevi.gr και στο Τμήμα Ενηλίκων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση