ΕΝΕΒΑΠ: «Μένουμε σπίτι– Αγ.Παρασκευή / DELIVERY».

0

Από την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματιών Αγ. Παρασκευής, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στην εποχή του κορωνοϊού, με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες, πολλά καταστήματα της πόλης μας άρχισαν να παραδίδουν τα προϊόντα τους κατ’ οίκον, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσους «μένουν σπίτι».

Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε δημότης μπορεί να προμηθεύεται ό,τι χρειάζεταιχωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία!

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) κατέγραψε όλα αυτά τα καταστήματα και τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα, με τα τηλέφωνα, τη διεύθυνση, τον ιστότοπο, τις ώρες που κάνουν διανομήκαι την ακριβή τοποθεσία τους (χάρτες).

Κάθε πολίτης μπορεί να βρει ταξινομημένες ανά είδος τις καταχωρημένες επιχειρήσεις με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://enevap.org.gr/draseis/menoume-spiti/

Στην ίδια διεύθυνση, η ΕΝΕΒΑΠ παρακαλεί όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό της Αγίας Παρασκευής ότι προσφέρει την υπηρεσίαdelivery, να συμπληρώσει τη φόρμα επιλέγοντας την ένδειξη:

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα ΕΝΕΒΑΠ – Μένουμε Σπίτι, Αγία Παρασκευή Delivery

Η πρωτοβουλία αυτή της ΕΝΕΒΑΠδικτυώνει πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση και την προφύλαξη όλων».

Απάντηση