Έπειτα από 21 χρόνια ως αιρετός δίνει τη θέση του σε νέους ανθρώπους!

0
Τον κ. Γεράσιμο Βλάχο διαδέχεται η Τερψιχόρη Γκιόκα
Τον κ. Γεράσιμο Βλάχο διαδέχεται η Τερψιχόρη Γκιόκα

Επιστολή παραίτησης λάβαμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και για έκτη φορά εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεράσιμο Βλάχο.

Στην επιστολή του – που δημοσιεύουμε αυτούσια – ο κ. Βλάχος εξηγεί τους λόγους της παραίτησης, κίνηση με την οποία δίνει τη «σκυτάλη» σε μία νέα γυναίκα, την Τερψιχόρη Γκιόκα, που είχε διατελέσει πρόεδρος της Βιβλιοθήκης το διάστημα 2016 – 2019.

Αγαπητοί/ές Συνδημότες, Συνδημότισσες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε για έκτη συνεχόμενη φορά να με εκλέξετε πρώτο σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικό Σύμβουλο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής».

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τα στελέχη της παράταξης καθώς και τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο για τη συνεργασία μας. Τέλος, να ευχαριστήσω τους συγγενείς και ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τις δύο κόρες μου, για τη βοήθειά τους και την ανοχή τους στην πολύωρη ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Στα 21 χρόνια της ενασχόλησής μου με τα ζητήματα της Πόλης, τόσο στα 16 χρόνια στα έδρανα της Αντιπολίτευσης όσο και στα 5 χρόνια της Δημοτικής Αρχής, λειτούργησα πάντα κατά συνείδηση, ως αυτοδιοικητικός, έξω από κομματικές δεσμεύσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Πόλης και των κατοίκων της.

Είχα άριστη συνεργασία με τους εργαζόμενους στον Δήμο μας και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τα μετακλητά στελέχη, όπως και τα στελέχη και τους εργαζόμενους στην Κοινωνική υπηρεσία, στην Τεχνική υπηρεσία και στα Δημοτικά Όργανα.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις σημαντικές τομές που ως Δημοτική Αρχή πραγματοποιήσαμε σε όλους τους τομείς σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής, δομών, αναμόρφωσης της Πόλης με τα μεγάλα έργα (Δημαρχείο, Ιόλας, ΕΠΑΛ, όμβρια, αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας, κα), οικονομικής διαχείρισης με αύξηση του ταμειακού υπολοίπου, με σημαντικές χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια, την Κεντρική διοίκηση και ΕΣΠΑ.

Αφήνουμε στην επόμενη διοίκηση δημοπρατημένα έργα και μελέτες που θα αναμορφώσουν, στο βαθμό που θα συνεχιστούν, την Πόλη μας.

Στις εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019 ο σφιχτός κομματικός εναγκαλισμός του κ. Ζορμπά, οι παλαιοκομματικές λογικές και τα δικά μας λάθη, οδήγησαν την τοπική αυτοδιοίκηση σε ήττα. Θέλω να ευχηθώ στους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους καλή δύναμη και στην Πόλη μας καλή τύχη.

Στο νέο ΔΣ που ξεκινά 01/09/2019 πολλοί λόγοι δε μου επιτρέπουν να παρίσταμαι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Παραμένω στέλεχος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», ενεργός πολίτης και κυρίως αυτοδιοικητικός.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Η ζωή συνεχίζεται, τα ζητήματα της Πόλης ελπίζω να επιλυθούν.

Με εκτίμηση,
Γεράσιμος Χρ. Βλάχος
Φαρμακοποιός
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή, 26/08/2019

Απάντηση