29/07/2009

0

 

Συνήθως δεν μεταφέρουμε αυτούσιους τους διαλόγους στιγμών εντάσεως μεταξύ δημοτικών συμβούλων επειδή αυτοί «ανακαλούνται» και σβήνονται από τα πρακτικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ο κ. Κρητικίδης αρνήθηκε να πάρει πίσω τις εκφράσεις που προκάλεσαν το φραστικό έντονο επεισόδιο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Παναγόπουλος είπε ότι το τελευταίο διάστημα ο κ .Κρητικίδης φροντίζει να φωτογραφίζεται συχνά στις διάφορες εκδηλώσεις σαν τον Μπραντ Πιτ! Αντιδρώντας ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, ο οποίος είναι ένας πολιτικός χαμηλών τόνων που συνήθως αποφεύγει τη δημοσιότητα και τις φωτογραφήσεις, είπε με έντονο ύφος στον κ. Παναγόπουλο: «Έχεις λασκάρει» συνοδεύοντας τη δήλωση αυτή με μία κυκλική κίνηση του δακτύλου γύρω από το μέτωπό του.

Η αντίδραση του κ. Παναγόπουλου ήταν ακαριαία. Σηκώθηκε όρθιος και φώναξε προς τον αντιδήμαρχο: «Είσαι άνθρωπος του υποκόσμου…είσαι παλιάνθρωπος…δεν θέλω να μιλάω μ’ ένα «υποκείμενο» σαν εσένα».Στρεφόμενος στη συνέχεια προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρη Σκουλά του είπε χαρακτηριστικά ότι: «Τον αφήνεις να λέει ό, τι θέλει γιατί ίδιος είσαι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να μας προστατέψεις γιατί «σ’ έχει δεμένο».

Επακολούθησε πανδαιμόνιο με αποτέλεσμα την αποχώρηση του κ. Παναγόπουλου με την ένταση να παραμένει στην αίθουσα καθ’ όλη  την διάρκεια του συμβουλίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση