«Φυσάει Κόντρα» : Είμαστε περήφανοι για τον αγώνα μας.

0

Ανακοίνωση λάβαμε από την δημοτική παρέμβαση “Φυσάει Κόντρα” αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα η δήλωση:

Η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή συμμετείχε για δεύτερη φορά στις δημοτικές εκλογές και συγκέντρωσε 749 ψήφους και ποσοστό 2,97% επιτυγχάνοντας να εκλέξει και πάλι δημοτικό σύμβουλο.

Είμαστε περήφανοι και περήφανες για την προσπάθεια που κάναμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο, για τις πολιτικές επεξεργασίες που καταθέσαμε για όλα τα θέματα της πόλης μας και για το κλίμα ενότητας, δημιουργίας και μαχητικότητα που υπάρχει στη συλλογικότητά μας.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που στήριξαν την προσπάθεια μας. Δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για να βρεθούμε δίπλα στην πληττόμενη κοινωνία, για να παλέψουμε μαζί και να συγκροτήσουμε δεσμούς και δομές αγώνα και αλληλεγγύης.
Την Τετάρτη 29 Μάη θα συγκληθεί η ολομέλεια του σχήματος μας. Συλλογικά και δημοκρατικά, όπως πάντα, θα εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα, θα καθορίσουμε τη στάση μας μπροστά στον Β γύρο των δημοτικών εκλογών και τις πρωτοβουλίες μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση