Φυσάει Κόντρα: Καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία από κάτοικο.

0
fisaei kontra 01

Επώνυμη καταγγελία κατοίκου της Αγίας Παρασκευής φέρνει στη δημοσιότητα το ιστολόγιο της δημοτικής παράταξης Φυσάει Κόντρα:

Καλησπέρα σας,

Λέγομαι Μάρη Πετούνη. Είμαι 70 χρονών και είμαι κάτοικος της Αγ.Παρασκευής επί δεκατίες. Μένω σχετικά κόντα στην πλατεία Αγ.Ιωάννου. Μοιράζομαι το περιστατικό που βίωσα χθες καθώς θεωρώ σημαντικό να γνωρίζουν οι κάτοικοι την αντίληψη που δημιουργεί η αστυνομία για την περιοχή μας.

Γυρνώντας με το αυτοκίνητο από φιλική επίσκεψη γύρω στις 12 πήγα να στρίψω από την οδό Σπετσών προς τα κάτω στην Αγ.Ιώαννου για να περάσω ώστε να πάω στο σπίτι μου και να παρκάρω στην θέση ΑμεΑ που βρίσκεται στον από κάτω δρόμο.

Εκεί δεν μου επιτρέπουν να προχωρήσω και με σταματάνε κάποιοι αστυνομικοί και μου λένε ότι δεν μπορώ να περάσω γιατί πιθανόν κάποιοι θα μου επιτεθούν. Απορώ καθώς εκείνη την ώρα δεν ακουγόταν καμία φασαρία από την πλατεία. Του είπα αφήστε με να πάω σπίτι μου στον παρακάτω δρόμο.

Μου λέει δεν γίνεται να περάσετε, αν θέλετε παρκάρετε εδώ και να πάτε με τα πόδια. Εκεί τον ρωτώ δεν θα μου επιτεθούν αν πάω με τα πόδια άλλωστε σας είπα ότι έχω 85% αναπηρία και δεν μου είναι τόσο εύκολο να περπατάω. Του προτείνω να με συνοδεύσει μπαίνοντας στο αυτοκίνητο μου αν θέλει να με προστατέψει.

Μου απαντά αυτό δεν γίνεται και μου προτείνει να πάω από τον από πάνω δρόμο. Μα του λέω αυτός είναι μονόδρομος. Ε δεν πειράζε μου λέει!!!

Αυτά τα τραγελαφικά συνέβησαν χθες 6/5 το βράδυ κόντα στην πάνω πλατεία. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα άβατο εκεί που δεν υπάρχει. Ζω 42 χρόνια στην περιοχή και η συκοφάντηση που επικρατεί είναι εξωφρενική. Ήθελα να το μοιραστώ γιατί πραγματικά με εξοργίζει.

Απάντηση