Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Αγία Παρασκευή.

0

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πλημμυρισμένη από πλήθος κόσμου Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018 , κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του φετινού γιορτινού προγράμματος που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους και φορείς της πόλης και θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη έως τις 6 Ιανουαρίου 2018.

Είχαν προηγηθεί η δημιουργία της «Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας» από την ΕΝΕΒΑΠ, συναυλία στα Πευκάκια από τη Φιλαρμονική του Δήμου και τους «Κορύβαντες» σε συνεργασία με το Σύλλογο κατοίκων, γλέντι στο Κοντόπευκο με τους «Χοροταξιδευτές» και κεράσματα παραδοσιακής φασολάδας, μουσική εκδήλωση στον Τσακό από το Σύλλογο κατοίκων και τη Μπαντίνα του ΠΑΟΔΑΠ, ζωντανή μουσική, χοροί και κεράσματα στην Κεντρική πλατεία από το Σύλλογο Κρητών και συγκέντρωση στην Πλατεία Άι Γιάννη Τυμπανιστών του ΠΑΟΔΑΠ, Ξυλοπόδαρων, Μασκώτ κ.α. που μετέφεραν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στη στολισμένη οδό Αγίου Ιωάννου με πορεία που κατέληξε στην Κεντρική πλατεία.

Ο Δήμαρχος κατά το χαιρετισμό του πριν το άναμμα του Δένδρο κάλεσε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και πολιτισμού Παναγιώτη Γκόνη και τον Πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλη Τσαγκάρη στην εξέδρα και τους ευχαρίστησε για το σχεδιασμό και το συντονισμό των εκδηλώσεων.
Μετά το άναμμα του Δέντρου από το Δήμαρχο και πριν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απογειώσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τη χαρά του κόσμου, η ρίψη πυροτεχνημάτων από την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγ. Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ δημιούργησε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην παραμυθένια «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία».

Απάντηση