Γέμισε το αμφιθέατρο «Μίκυς Θεοδωράκης» στην ομιλία του Βασίλη Γιαννακόπουλου.

0
Βασίλης Γιαννακόπουλος περιφερειακός σύμβουλος
Βασίλης Γιαννακόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χολαργού πραγματοποίησε την συνέχεια των ομιλιών του ο π. Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 με θέμα τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Στην ομιλία του ο κ Β. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε τα τελευταία 25 χρόνια στην Αγ. Παρασκευή, την άψογη συνεργασία του με τον πρώην Νομάρχη και Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό στα μεγάλα έργα όπως την Ανάπλαση της περιοχής του Κοντοπεύκου, την Ανάπλαση των οδών Ελευθέριου Βενιζέλου και Πατριάρχου Γρηγορίου, τα μεγάλα όμβρια έργα κ.α.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε επίσης αναφορά στο έργο που πραγματοποίησε η Περιφέρεια την τετραετία 2010 – 2014.
Κυρίως μίλησε για τις μελέτες σε περιφερειακό σχεδιασμό , τα αναπτυξιακά έργα, την άριστη συνεργασία ανεξαιρέτως με όλους τους δημάρχους της Αττικής και το αποθεματικό ταμείο των 350 εκ που άφησε στην επόμενη διοίκηση.

Ο πρώην Δήμαρχος μίλησε για τον χαρακτήρα του Γ. Σγουρού και κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε διαρκή αγώνα έως τις εκλογές για την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος και την επαναφορά της περιφέρειας στην κανονικότητα.

Τέλος ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε με έμφαση την αμοιβαία αγάπη πού όλα αυτά τα χρόνια συνδέει τους αγιοπαρασκευιώτες με τον πρώην δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι θα είναι στο πλευρό τους και από την θέση του περιφερειακού συμβούλου, εάν εκλεγεί.

Στη συνέχεια ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση με τον τίτλο «Ποιητές που τραγουδήσαμε» κατά την οποία τιμήθηκαν συγγραφείς και ποιητές της τοπικής κοινωνίας (Αγίας Παρασκευής – Χολαργού), μεταξύ των οποίων ήταν ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Τρικαλιώτης, ο πρώην πρόεδρος των Κρητών Αδαμάντιος (Μάκης) Κρασανάκης , ο μαέστρος X. Κουτσονίκας , ο υποψήφιος δημαρχος Πεύκης Κώστας Παπασπηλίου και συντοπίτες συνάδελφοι από την Ολυμπιακή Αεροπορία.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν πολιτικοί, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Σωματείων, όπως:
Α) ο πρώην και νυν υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός, ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε, εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του Βασίλη Γιαννακόπουλου καθώς και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν προς όφελος των δημοτών της Αγίας Παρασκευής,
Β) ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης,
Γ) ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Βορείου τομέα: Αλεξάνδρα Σάγρη, Παναγιώτης Βλάχος, Μόσχος Κορασίδης , ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου Ηλίας Αποστολόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Μπάμπης Σκούρτης, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Γιωργος Μαστοράκος,ο υποψήφιος Δήμαρχος Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου ,ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ .Θανάσης Αυγουρόπουλος,και οι αντιδήμαρχοι Χολαργού κ. Χαρακτινιώτης και κ. Δημητριάδου, ο πρώην αντιδημαρχος και επικεφαλής Παράταξης Κώστας Κρητικίδης , ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Γεράσιμος Βλάχος, η μέχρι πρότινος Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ και δημοτική σύμβουλος Αγ. Παρασκευής Μαργαρίτα Καβρουδάκη. η πρώην Πρόεδρος Αρκάδων Αγ. Παρασκευής Σούλη Σταθοπούλου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, Γ. Οικονόμου και Αλέξης Μουστόγιαννης, η Πρόεδρος Κρητών Αγίας Παρασκευής Κατερίνα Θεοδωράκη κι ο Αντιπρόεδρος Μ. Καλλονάκης , ο Βασίλης Σαββίδης από το Σύλλογο Αγίας Παρασκευής «Η Αλληλεγγύη», ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργερσης Αγίων Αναργύρων Πευκακίων Αγ. Παρασκευής Γιάννης Αρβανιτάκης κ.α.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν φίλοι του Βασίλη Γιαννακόπουλου και παρουσίασε η Αντιδήμαρχος Χολαργού Βίκυ Νικάκη.

Τραγούδησαν: Τάκης Κωνσταντακόπουλος και Σουσάνα Τριφιάτη. Μπουζούκι Γιάννης Μπαξεβάνης, Πλήκτρα Γιάννης Τσακόπουλος. Συμμετείχε και η Χορωδία με μαέστρο τη Γιώτα Σανγκβινάτσου.

Απάντηση