Γιάννης Σταθόπουλος: Ακυρώνουν την ανάπλαση της πλατείας με ψέματα και προφάσεις.

0

Με ανακοίνωσή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος βάλει κατά της διοίκησης του Βασίλη Ζορμπά και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Σάρκουλα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Γιάννη Σταθόπουλου:

Η Δημοτική αρχή Ζορμπά ματαίωσε στην Οικονομική Επιτροπή (13/11) τον διαγωνισμό που κάναμε για την ανάπλαση της Πλατείας Αγίου Ιωάννου, ένα έργο που σχεδίασε εξαιρετικά η Τεχνική Υπηρεσία και που θα αλλάξει την αισθητική και την χρηστικότητα της Πλατείας. Ακούσαμε διάφορες δικαιολογίες και προφάσεις αλλά και ψέματα.

Όπως δείχνουν τα έγγραφα που κοινοποιώ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Β.Σαρκουλας ζήτησε σχέδιο από την Υπηρεσία για να μπουν τραπεζοκαθίσματα στην Πλατεία!

Κατά του διαγωνισμού ψήφισαν οι κ.Ζορμπας, Σαρκουλας, Αργυρος, Κωβαίος, Μαλαμος.
Σημειώνουμε την έντονη αντίδραση του πρ. Δήμαρχου Αντώνη Σιδέρη και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Κατοίκων Βαγγέλλη Θεοδοσοπουλου αντίθετα με τον γενικό γραμματέα Αναστ.Πικουνη.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που νέα Δημοτική αρχή ματαιώνει έργο προηγούμενης χωρίς καμία εξήγηση. Θεωρούμε την ενέργεια παράνομη, αντίθετη με τις ανάγκες της ιστορικής περιοχής του Άι Γιάννη και βεβαίως θα την προσβάλλουμε στα αρμόδια όργανα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση