“Η αλήθεια ενοχλεί”.

0
Γιώργος Οικονόμου
Γιώργος Οικονόμου

Από την Δημοτική παράταξη “Νεά αρχή για την Αγία Παρασκευή”, λάβαμε δελτίο τύπου αναφορικά με τα όσα διαδραματήστηκαν στην Γενική συνέλευση του Συλλόγου Πευκακίων ‘Η Αναγέννηση”, το οποία αναφέρει τα εξής:

Όταν τα πράγματα και τα γεγονότα δεν εξελίσσονται καλά για τον κ . Ζορμπά, κάποιοι αναλαμβάνουν και επαναλαμβάνουν τη διαστρέβλωση των γεγονότων και την συκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων, κάτι που σαφώς αντίκειται στις αρχές της δημόσιας γραφής.

Ο επικεφαλής της Νέας Αρχής Γιώργος Οικονόμου στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Πευκακίων “η Αναγέννηση “,  κέρδισε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε, σε αντίθεση με τον κ Ζορμπά που έπεσε σε αντιφάσεις και ήταν ανέτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Δέχθηκε μάλιστα σφοδρή κριτική και από μέλη της παράταξής του γι αυτό που ετοιμάζει στο αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια χωρίς ενημέρωση των δημοτών και των δημοτικών παρατάξεων.

Ο Γιώργος Οικονόμου, τοποθετήθηκε για όλα, δεν μηδένισε το έργο κανενός όπως ο ίδιος τόνισε, επισημαίνοντας τα θετικά που έγιναν, αλλά έδωσε έμφαση στα περισσότερα που δεν έγιναν παρά τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες.

Ενημέρωσε τους δημότες για φλέγοντα θέματα όπως αυτό της καθαριότητας και του αμαξοστασίου που φυσικά ενόχλησε τους υπαιτίους, για τα σοβαρά έργα και τις ελλείψεις υποδομών, το ΣΒΑΚ, τον φωτισμό και πολλά άλλα.

Ας δώσουν κάποιοι τις ηχογραφημένες ομιλίες για να βγάλουν οι δημότες τα συμπεράσματά τους.

Τέλος να επισημάνουμε ότι όλες οι αναφορές μας και οι τοποθετήσεις του επικεφαλής της Νέας Αρχής γίνονται τεκμηριωμένα και με στοιχεία χωρίς να μπορούν να αμφισβητηθούν μέχρι σήμερα από κανέναν .

Η ανταπόκριση των δημοτών είναι μεγάλη και αυτό ενοχλεί.
Θα συνεχίσουμε με την ίδια υπευθυνότητα και με σεβασμό στους δημότες που μας στηρίζουν“.

Απάντηση