Γιώργος Οικονόμου: Όχι άλλη “ανακύκλωση” των ίδιων προσώπων για την πόλη.

0

Παρουσία εκατοντάδων φίλων και δημοτών, έγινε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 η κοπή της πίτας της παράταξής μας «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή». Σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου και τα στελέχη του υποδέχτηκαν τους συμπολίτες μας που έδωσαν δυναμικά το “παρών”. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ευλογία που τέλεσε ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης.

Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον πατέρα Σταύρο για την ευλογία του και τις ευχές του και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Στην ομιλία του είπε: «Θέλω με αφορμή την κοπή της πίτας μας, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, κάθε καλό σε εσάς και τις οικογένειές σας και το 2019 να είναι για όλους μας τυχερό! Με μια μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μαΐου, για να μπορέσουμε να βάλουμε την πόλη μας, την Αγία Παρασκευή, σε μια νέα πορεία! Να κάνουμε μία Νέα Αρχή, μία Νέα Επιλογή για να δώσουμε στην πόλη μας ελπίδα και προοπτική.»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Τους μήνες που είμαστε σε αυτό εδώ το χώρο, έχουν περάσει εκατοντάδες συμπολίτες μας. Άνθρωποι με ειλικρινές ενδιαφέρον για την πόλη μας που θέλουν να τη δουν καλύτερη. Και μοιράζονται μαζί μας τις ανησυχίες τους. Πολίτες που θέλουν την πόλη μας …καλύτερη…. που προσβλέπουν σε εμάς να γίνουμε ο καταλύτης της αλλαγής που έχει ανάγκη η Αγία Παρασκευή. Να ξεκολλήσουμε την πόλη μας από τη σημερινή κατάσταση παρακμής, από την στασιμότητα και να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή για την πόλη μας, τις γειτονιές μας. Οι πολίτες αυτοί κάθε μέρα αυξάνονται και είμαι σήμερα περήφανος που ο συνδυασμός μας γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατός. Τις επόμενες δυο εβδομάδες θα ανακοινώσουμε πολλά νέα στελέχη και υποψηφίους. Η Νέα Αρχή γίνεται σημείο αναφοράς των όσων διαδραματίζονται στην πόλη μας. Γιατί εκφράζει ένα ισχυρό αίτημα των Δημοτών: να γυρίσουμε σελίδα. Διότι όλοι και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι αν ανακυκλώνουμε τα ίδια πρόσωπα θα ανακυκλώνουμε τα ίδια προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια την πόλη μας. Όταν ξεκινήσαμε, μαζί με λίγους φίλους και συνεργάτες αυτή την ωραία προσπάθεια, ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Ξέρω ότι η δική μας κίνηση ξεβολεύει πολλούς. Και κάποιους που δεν μπορούν να καταλάβουν πότε κλείνει ένας κύκλος. Το έχω ξαναπεί και θα το επαναλάβω: οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός που πολιτεύεται, πόσο μάλλον οι προσωπικές του εμμονές, είναι δευτερεύοντα ζητήματα. Τους πολίτες τους απασχολεί η ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Όχι τα προβλήματα και οι φιλοδοξίες των μόνιμων παραγόντων του Δήμου. Και οι πολίτες ξέρουν τι να περιμένουν και τι όχι από τον καθένα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι στο Δήμο μας άλλωστε, έχουν κριθεί και ξανακριθεί από τους συμπολίτες μας. Έχουν δοκιμαστεί.»

Κατόπιν αναφέρθηκε στην παρούσα Διοίκηση του Δήμου λέγοντας: «Ο Γιάννης ο Σταθόπουλος αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών όσων τον εξέλεξαν. Όπως έχω ξαναπεί είναι ένας ευπρεπής άνθρωπος και του το αναγνωρίζω. Κι αυτό τον πολιτισμό θα πρέπει να τον κρατήσουμε κι εμείς οι υποψήφιοι…γιατί θα πρέπει την επόμενη μέρα, για το καλό της Αγίας Παρασκευής, να συνεννοηθούμε για διοικηθεί ο Δήμος… Αυτά τα 5 χρόνια απέδειξε ότι ήταν ένας δήμαρχος δεμένος στο άρμα της κυρίας Δούρου, χωρίς όμως αυτό να αυτό να το εκμεταλλευτεί προς όφελος του Δήμου…Κανένα μεγάλο έργο δεν ξεκίνησε σε αυτή τη θητεία και η χρηματοδότησή τους θα κριθεί από τη Νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής… Γι’ αυτό σας καλώ να στηρίξουμε τους υποψηφίους της πόλης για την Περιφέρεια Αττικής. Και είναι εδώ μαζί μας ο Γιάννης Σιδέρης και ο Βασίλης Γιαννακόπουλος …»

Απάντηση