Γιώργος Οικονόμου: «Ένοχοι ή Ανεπαρκείς» για την απόκτηση του χώρου «Μακρή»;

0

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα αρχή για την Αγ. Παρασκευή» Γιώργος Οικονόμου, αναφορικά με τη συζήτηση που έγινε στην Οικονομική επιτροπή του Δήμου για την αναγκαιότητα!!! λήψης δανείου 2.750.000 ευρώ για την απαλλοτρίωση του Ο.Τ.119 (πρώην εκπαιδευτήρια Μακρή).

Στην ανακοίνωση ο κ.Οικονόμου αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση Ζορμπά προσπαθεί να μηδενίσει τον χρόνο και να κωλυσιεργήσει. Πόσες φορές πρέπει να περάσει το θέμα από την Ο.Ε. και το Δημοτικό Συμβούλιο τελματωμένοι στο ίδιο σημείο, χωρίς να είμαστε μετά από 15 μήνες έτοιμοι να εγκρίνουμε ένα σχέδιο δανειακής σύμβασης;

Επεσήμανα στη συνέχεια όλους τους κινδύνους από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση.
Ρώτησα ακόμη αν υπάρχει νομική ενέργεια από πλευράς ιδιοκτησίας του ακινήτου προς άρση της δέσμευσης και της απαλλοτρίωσής του. Ο Δήμαρχος απάντησε αρνητικά!! Ούτε οι παριστάμενοι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι ανέφεραν κάτι διαφορετικό.

Και όμως η αντιπροσωπεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, παρούσα στην συνεδρίαση, τους διέψευσε κατηγορηματικά.

Αναγκάσθηκαν τελικά να προσκομίσουν έγγραφο του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών 8-10- 2019 που κοινοποιήθηκε στον Δήμο μας στις 16-12-2019 και τον καλεί να παραστεί στην εκδίκαση της προσφυγής.. στις 10 Απριλίου 2020!!! που αφορά την άρση μη συντελεσμένης απαλλοτρίωσης του Ο.Τ. 119.

Οι δημότες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους πως διοικείται ο Δήμος μας.

Έτσι βέβαια εξηγούνται τα ήξεις – αφήξεις του Δημάρχου στις πρώτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα κάποια δημοσιεύματα στον υπερτοπικό τύπο δημιουργούν κλίμα… προβάλλοντας την άποψη του ιδιοκτήτη.

Το ερώτημα πλέον που θα βασανίζει τους δημότες σε μία κακή δικαστική εξέλιξη που εμείς με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε είναι:
ΈΝΟΧΟΙ Ή ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ;

Απάντηση