Γιώργος Οικονόμου για Βασίλη Ζορμπά: «Το ψάρι βρωμάει από το… κεφάλι!».

0

Σε καταγγελίες κατά του Βασίλη Ζορμπά προέβη την ημέρα των εκλογών – Κυριακή 26 Μαΐου 2019 – ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» κ. Γιώργος Οικονόμου μιλώντας για πολιτική εξαπάτηση του κοινού που πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου κατήγγειλε το γεγονός ότι στελέχη της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» με επικεφαλής τον Βασίλη Ζορμπά έφεραν μαζί τους διπλή κονκάρδα, μία της δημοτικής παράταξης και μία της κομματικής.

Δίχως να έχει δοθεί επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή ο Βασίλης Ζορμπάς και ορισμένα στελέχη του την ημέρα των εκλογών έπραξαν με τέτοιο τρόπο ώστε οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, τοπικά, χωρίς να ξέρουν για «επίσημο χρίσμα», βλέποντας τη διπλή κονκάρδα να προβούν πιο εύκολα στη στήριξη της παράταξής του δια της ψήφου στην κάλπη.

Ο κ. Οικονόμου την ίδια ημέρα κατήγγειλε το γεγονός στον πρόεδρο της Β3 ΝΟΔΕ που «με πολύ κόπο» απεκατέστησε την τάξη. Επιπλέον ο κ. Οικονόμου στην καταγγελία του κάνει λόγο ακόμα και για απειλές κατά της συζύγου του από στελέχη της παράταξης του κ. Ζορμπά.

Στελέχη της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» θύμωσαν επίσης και για το γεγονός ότι το βράδυ της παραμονής των εκλογών δημότες της Αγίας Παρασκευής, ψηφοφόροι και μη της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκαν μήνυμα στο κινητό τους από τον χρήστη «AG. PARASKEY» που έγραφε το εξής:

«Νέα Δημοκρατία, Βασίλη Ζορμπάς, υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, νεοδημοκράτες, νεοδημακράτισσες, την Κυριακή 26/05/2019 όλοι στις κάλπες».

Η καταγγελία του κ. Οικονόμου αναφέρει τα εξής:

«Ντροπή και αίσχος. Να παραιτηθούν αμέσως. Χθες έδιναν τον λόγο τους ότι θα αποκαταστήσουν το ατόπημα να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι της ΝΔ υποψήφιοι συγκεκριμένου δημοτικού συνδυασμού και σήμερα χαρείτε τους με διπλή κονκάρδα. Αυτό είναι το ήθος τους. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ διαλύει την τοπική. Οι κονκάρδες που βρέθηκαν; στο Μοναστηράκι; Και όλοι αυτοί οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες…. κρύβουν τις πομπές τους …με τα χέρια τους. Ο πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ μετά από τηλεφώνημά μου ήρθε άμεσα και αποκατέστησε με πολύ κόπο το θέμα. Κι όλα αυτά γιατί μερικοί δεν καταλαβαίνουν. Το ψάρι βρωμάει από το … κεφάλι

Και είχαν το θράσος να απειλήσουν και την γυναίκα μου επειδή απλώς τους είπε ευγενικά, ότι αυτό δεν επιτρέπεται.!!!».

Απάντηση