Γιώργος Οικονόμου: «Κατασπατάληση χρημάτων και καταχρηστικοί όροι για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό».

0

Σε συνέχεια της πρώτης του ανακοίνωσης, τους λόγους της καταψήφισης των κωδικών που αφορούσαν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό εξήγησε με νέα ανακοίνωση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» κ. Γιώργος Οικονόμου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Καταψήφισα σήμερα στην οικονομική επιτροπή τους όρους διακήρυξης του χριστουγεννιάτικου φωτεινού διακόσμου, διότι πέραν της κατασπατάλησης που γίνεται, εμπεριέχονται καταχρηστικοί όροι που δημιουργούνται από την ασάφεια της λειτουργικής κατάστασης του περσινού στολισμού και την δεσπόζουσα θέση που δημιουργείται στον περσινό προμηθευτή στις αποθήκες του οποίου είναι όλα αποθηκευμένα!!!

Εξήγησα με πρότασή μου πως με χρήση της ισχύουσας νομοθεσίας Συμφωνίας – Πλαισίου ( άρθρο 33 της Οδηγίας 2914/24/ΕΕ) μπορούμε και να κάνουμε οικονομία πετυχαίνοντας σε βάθος τριών ετών καλύτερες προσφορές και υπευθυνότητα των προμηθευτών- παροχών και να αντιμετωπίσουμε την γραφειοκρατία.

Η πρότασή μου έγινε δεκτή σχεδόν από όλους αλλά ο Δήμαρχος την μετέθεσε για το… μέλλον

Υπερψήφισα την πρόταση κατάρτισης των όρων διακήρυξης για την συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου, αφού έγινε αποδεκτό μέρος των προτάσεών μας να συμπεριληφθούν στην διακήρυξη τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης που όλως περιέργως δεν περιλαμβάνονταν σ’ αυτήν!!!.

Και εδώ ισχύει η προηγούμενη πρότασή μου για Σύμβαση – Πλαίσιο για να δώσουμε ουσιαστική λύση στα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα απέναντι στον δημότη. Ευχαριστώ για την καλοπροαίρετη στάση τους τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και τον παριστάμενο γενικό γραμματέα που άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις μου και τοποθετήθηκαν.

Απάντηση