Γκιζιώτης

0

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ

 

Η εξέλιξη (και) της υπόθεσης Σιστοβάρη, επιβεβαιώνει με τον πιό τραγικό τρόπο την ανικανότητα των Δημοτικών αρχών να προστατεύσουν τα συμφέροντα της πόλης, τη μικροπολιτική και καιροσκοπική συμπεριφορά πολλών ακόμα, τον απόμακρο χειρισμό των ζητημάτων, χωρίς τη στοιχειώδη ενημέρωση των πολιτών…

 

Κατά την γνώμη μας η όλη υπόθεση καθορίστηκε από:

 

–          Την σκέψη της διοίκησης Σιδέρη να …οικοδομήσει το Σιστοβάρη ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για την ανέγερση του Δημαρχείου. (Αυτή και αν είναι πολιτική για τους ελεύθερους χώρους…)

 

–          Την λογική εμπορευματοποίησης του χώρου (καφέ με ολίγο πολιτισμό) που πρότειναν οι παρατάξεις των κ. Σιδέρη, Γιαννακόπουλου, Σταθόπουλου, με την επέκταση του υπάρχοντος κτηρίου, μετά την απόκτησή του από το Δήμο. Διαφώνησαν στα μέτρα, καθυστέρησαν και εμφανίστηκε ο κ. Σαμουρέλης που «απέκτησε» το χώρο…

 

–          Από την συνέχεια σε λάθος χειρισμούς, καλώντας σε συννενόηση τον …Λάμπρο (τον επιχειρηματία), για το πόσο και το πως θα χτίσει. Βέβαια ο εν λόγω ιδιώτης δεν τήρησε τίποτα από τα όσα είχε δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Η παράταξή μας είχε κατηγορηματικά διαφωνήσει στην οποιαδήποτε επέκταση του κτηρίου και την εμπορευματοποίησή του, είχε προτείνει να ανοίξει ο Δήμος το θέμα στην κοινωνία να μην τον κάνει συνομιλητή αλλά να καταστήσει σαφές στον επιχειρηματία να μην προχωρήσει σε καμμιά ενέργεια γιατί θα βρεί το Δήμο και τους πολίτες απέναντί του. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

 

Η παράταξη του κ. Γιαννακόπουλου προεκλογικά «αγκάλιασε» τον κ. Σαμουρέλη…(ο σκοπός αγιάζει τα μέσα).

 

Η πόλη εκτός από το ότι έχασε ένα ελεύθερο χώρο, προσβλήθηκε ανεπανόρθωτα. Η παράταξή μας χωρίς να ξεχνά τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες των παρατάξεων, στηρίζει έως τώρα τις νομικές ενέργειες των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση