Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές… η «καταγγελιολατρεία» στη θέση της «άλλης πρότασης» …και η «απάντηση» με την άμεση λύση του προβλήματος.

0
καταγγελιολατρεία

Την καταγγελία ενός προβλήματος καθημερινότητας, που αφορούσε τη βύθιση του οδοστρώματος στην διασταύρωση των οδών Ψαρών και Γούναρη, μας κοινοποίησε με ανακοίνωσή η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ρεμπούτσικα, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ανευθυνότητα ή ανικανότητα ; Εδώ και μέρες στην διασταύρωση Ψαρών και Γούναρη έχει δημιουργηθεί μια τεράστια λακκούβα. Λόγω της επικινδυνότητας του δρόμου όσον αφορά τα διερχόμενα αυτοκίνητα και δίκυκλα, οι κάτοικοι απευθυνθήκαμε στον Δήμο προς ενημέρωση και λύση του προβλήματος.

Προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος μας απάντησε ότι θα λυθεί άμεσα!! Σήμερα (5 Αυγούστου 2018) περνώντας από το συγκεκριμένο σημείο έχει τοποθετηθεί ένας κάδος. Το πρόβλημα μεν δεν λύθηκε ο κάδος δε…. Απλά μετακινήθηκε!!!!!».

Από την πλευρά της, η Δημοτική αρχή, προχώρησε άμεσα στην αποκατάσταση του προβλήματος, όπως φαίνεται και στις δύο φωτογραφίες, γεγονός που καταδεικνύει την εγρήγορση των εργαζομένων στο Δήμο, οι οποίοι είναι και τα μόνα «θύματα» του «πολέμου» που ξεκίνησε κι αντικατέστησε τη σύγκριση των προτάσεων για μια καλύτερη Αγία Παρασκευή που θα έπρεπε ν’ ακούν οι πολίτες στις προεκλογικές τοποθετήσεις όλων όσοι θα τους ζητήσουν την ψήφο τους…

Απάντηση