Η Βάνα Νικολακοπούλου υποψήφια με τον Γιώργο Οικονόμου.

0
Την απόφασή της να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή» με επικεφαλής τον Γιώργο Οικονόμου ανακοίνωσε η κ. Βάνα Νικολαπούλου.
Σε σχετική δήλωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου είπε τα εξής:

«Η Βάνα Νικολακοπούλου είναι μία δυναμική γυναίκα που ξέρει να μάχεται με θάρρος και αποφασιστικότητα. Έχει ήδη προσφέρει πολλά στην παράταξη αφιερώνοντας πολύ χρόνο και ενέργεια. Θα αγωνισθεί μαζί μας από την θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, με ήθος, ευπρέπεια και πνεύμα ομάδας, χαρακτηριστικά που την διακρίνουν.Μία αυθεντική παρουσία εργατικότητας και προσφοράς για να κάνουμε μία Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή».

Από την πλευρά της η κ. Νικολακοπούλου είπε τα εξής:
«Επιμένω σε έναν άλλο κόσμο.
Τον έχω τόσο ονειρευτεί,
τόσο πολύ έχω σεργιανήσει μέσα του
που πια
είναι αδύνατον να μην υπάρχει…

Σεργιανίζοντας λοιπόν στους στίχους του Χρήστου Λάσκαρη επιμένω κι εγώ σ’ ένα διαφορετικό αγώνα με στόχο μια πόλη φιλική, που θα αναβαθμίσει τη ζωή του πολίτη της και θα τον κάνει πιο ευτυχισμένο, πιο ικανό να προσπαθεί και να ονειρεύεται. Θέλω να γίνω κομμάτι της προσπάθειας, κομμάτι του ονείρου. Κάπου εκεί συνάντησα το Γιώργο Οικονόμου. Στο πρόσωπο του, βρήκα έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους στόχους του.

Η μακρά πορεία του στο στράτευμα σφυρηλάτησε μια προσωπικότητα με αγάπη στην πατρίδα, την οικογένεια και βαθειά ανάγκη προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η αποφασιστικότητα, η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η διάθεση για δημιουργία τον καθιστούν μια μοναδική υποψηφιότητα. Αποφάσισα λοιπόν να συμπορευτώ μαζί του με μόνο σκοπό την προσφορά στην πόλη μας μέσα από καινοτόμες ιδέες και στοχευμένες παρεμβάσεις. Η εποχή απαιτεί ρήξη με το παρελθόν και επιτάσσει Νέα πρόσωπα – Νέες ιδέες – Νέες προοπτικές με ήθος και κυρίως μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1963 στην Πάτρα. Πέρασε τα μαθητικά της χρόνια στο Μεσολόγγι ακολουθώντας τον πατέρα της που υπηρετούσε στην Χωροφυλακή.

Τελείωσε το λύκειο στην Πάτρα και πέρασε κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Εργάσθηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Interamerican και στη συνέχεια στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Καθαριότητος και στο Ληξιαρχείο. Εργάσθηκε επίσης στο ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής στο τμήμα Μητρώου.

Παρακολούθησε σεμινάρια της ΗΔΙΚΑ σχετικά με το ΑΜΚΑ και στη συνέχεια σεμινάρια σχετικά με τους ΟΤΑ.

Διετέλεσε υπεύθυνη γυναικών της Τ.Ο. Κοντοπεύκου της ΝΔ και στη συνέχεια μέλος της ενιαίας πια ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής. Στις πρόσφατες εκλογές, διεκδίκησε την προεδρία της, πετυχαίνοντας ποσοστό 47,3 % που την κατέστησε και πάλι μέλος του ΔΣ.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Νούλη υποστράτηγο Υγειονομικού ε. α. , ιατρό ΩΡΛ και έχει δύο παιδιά, την Έλενα, απόφοιτο του τμήματος Φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακό του ΑΠΚΥ στην «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία», που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και το Βασίλη απόφοιτο Γεωλογίας του πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο α’ μεταπτυχιακού «Περιβάλλοντα Ιζηματογένεσης, Οικοσυστήματα και Γεωβιοπόροι» και ήδη μεταπτυχιακό φοιτητή σε δεύτερο με τίτλο «Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών Και Κρίσεων στους Διοικητικούς και Αναπτυξιακούς Φορείς».

Απάντηση