«Κολυμβητήριο – Δεν Πάει Άλλο»

0

Η επιτροπή κατοίκων ‘Κολυμβητήριο – Δεν Πάει Άλλο’, ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019  δράση στο Κολυμβητήριο.
Η δράση περιλάμβανε αποκατάσταση δέντρων που ξεράθηκαν το καλοκαίρι, φύτευση επιπλέον δέντρων, ξεχορτάριασμα, καθαρισμό, τοποθέτηση νέου χώματος και κοπριάς, καθώς και πότισμα. Η δράση πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά με δικά της έξοδα και ήταν επιβεβλημένη καθώς ο Δήμος παράτησε πλήρως τον χώρο.

Η Αντιδημάρχος Ελένη Δάβαρη, η οποία παρέστη, μας διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για τον καθαρισμό, πότισμα αλλά και φύτευση νέων δένδρων από εδώ και πέρα.

Οψόμεθα.
Η επιτροπή “Κολυμβητήριο – Δεν Πάει Άλλο”

Απάντηση του τ. Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου
Με ανακοίνωση του ο τ. δήμαρχος αναφέρει τα εξής: «Πρέπει κατ’ αρχάς να σας συγχαρούμε για τη δράση σας. Πρέπει επίσης, κάνοντας απολογισμό πενταετίας, να πω ότι καταφέραμε αρκετά όσον αφορά την αισθητική του χώρου (νέα διπλή περίφραξη, φυτεύσεις μπροστά με χαμηλή περίφραξη, ανακατασκευή πεζοδρομίων περιμετρικά με κατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου που δεν υπήρχε, τοποθετήσαμε παγκάκια, μπήκε προβολέας φωτισμού από την οδό Μακεδονίας, με τη βοήθεια σας απαγόρευση εισόδου φορτηγών τη μέρα της Λαϊκής, νέο «βάψιμο» του τοίχου μετά τις εκλογές μάλιστα, αρκετές φορές καθαριότητα κ.α.).Η πίεση και ο αγώνας σας ήταν βοήθεια για μας. Καλή συνέχεια».

Απάντηση