Κολυμβητήριο:Διπλασιάστηκε το κόστος αποπεράτωσης του κατά 50% σε 10 Μήνες!

0

ko-23

Η διοίκηση δια στόματος του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κώστα Κρητικίδη και των μηχανικών της τεχνικής υπηρεσίας, υποστήριξαν ότι η αύξηση αυτή «επιβλήθηκε» από το συμβούλιο της Περιφέρειας επειδή θεώρησαν υπερβολικά μικρό το κόστος που είχε προϋπολογίσει η προηγούμενη διοίκηση του κ. Αντώνη Σιδέρη.

Το Ο δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, χαρακτήρισε την αποπεράτωση ως «Μονόδρομο» κι αυτό επειδή έχουν δοθεί δεκάδες εκατομμυρίων μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης μόνο η παράταξη του κ. Σταθόπουλου υπερψήφισε την πρόταση κι απέσπασε το «ευχαριστώ» του Δημάρχου, αφού όμως ο επικεφαλής της διευκρίνισε ότι ήταν αρνητικός ως προς την αύξηση της δαπάνης.

Από την παράταξη του κ. Σιδέρη, ο τ. δήμαρχος αναρωτήθηκε (ρητορικά) για το πώς οι ίδιοι σύμβουλοι που ως αντιπολίτευση τον είχαν κατηγορήσει για τη μέθοδο της Μελέτης –Κατασκευής αλλά και για το υψηλό κόστος, σήμερα και μετά από υπόδειξη του εκπροσώπου των εργολάβων εισηγούνται την κατά 50% αύξηση του ενώ διατηρούν και τον ίδιο τρόπο εκτέλεσης του έργου.

Ο κ. Σταμάτης Φώλας αναφέρθηκε στον «τρόπο» με τον οποίο αυξήθηκε κατά 50% η δαπάνη της κατασκευής και αμφισβήτησε την «κυβερνητική υπόδειξη» για αύξηση.

Ο κ. Μάκης Χάρχαρος αναφέρθηκε κι αυτός στο θέμα των κατηγοριών για «υπερκοστολόγιση» και εστιάστηκε στο θέμα της «άδειας» καθιστώντας σαφές ότι ένα σημείο στο οποίο θα μπορούσαν να στηριχτούν οι κάτοικοι για πιθανές προσφυγές ήταν η επικαιροποίηση η μη της άδειας αυτής.

Ο κ. Κώστας Στεροδήμας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του επειδή ο αντιδήμαρχος κ. Γριβέας του πετούσε από απέναντι «χαρτάκια» με ένα «Λαστιχάκι»!!!

Οι (αρνητικές) απόψεις της «Ανθρώπινης Πόλης», του ΑΚΕΠ και της «αντίστασης» δημοσιεύονται αναλυτικά σε άλλες στήλες      

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση