Κώστας Τσιαμπάς: “Κακοτεχνίες από τη διοίκηση Σταθόπουλου”.

0

Ανακοίνωση λάβαμε από τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή» κ. Κώστα Τσιαμπά αναφορικά με τις κακοτεχνίες που εντόπισε σε εργασίες που υλοποιούνται στην περιοχή του Κοντοπεύκου.

 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

 H διοίκηση Σταθόπουλου κόμπαζε εδώ και καιρό για τις άριστες σχέσεις του με την κα Δούρου. Στο πλαίσιο αυτό εδώ και μήνες μιλά παντού για τα έργα μεταξύ των οποίων και το έργο Κατασκευή όμβριων Δήμου Αγίας Παρασκευής 2011 που ενώ γνώριζε πολύ καλά όπως και η κυρία Δούρου από τον Αύγουστο του 2018 ( αρ. πρωτ. 149696/8-8-2018 Τεχν. Υπηρεσία Περιφέρειας Αττικής) τα αποτελέσματα του ελέγχου του ΕΣΠΕΛ (Ειδικός Σύμβουλος Ποιοτικού Ελέγχου των έργων ΕΣΠΑ) ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα κακοτεχνιών στην υλοποίηση του έργου όταν δε γίνει και έλεγχος και των αφανών εργασίων (των θαμμένων) τότε θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της αβελτηρίας Σταθόπουλου.

 

 κακοτεχνιες

Κορύφωση της κοροϊδίας και του επικοινωνιακού εμπαιγμού είναι η οδός Δραγατσανίου στο Κοντόπευκο την οποία διαφήμιζε ο κ. Σταθόπουλος μέχρι και χθες ,τις κακοτεχνίες στη κατασκευή της οποίας έχω καταγγείλει εδώ μέρες .

 

 κακοτεχνιες

Όμως προεκλογικός χρόνος γαρ’’ έπρεπε να δούνε οι δημότες μπουλντόζες.

Οι μπουλντόζες ήρθαν άνοιξαν την τρύπα και μέχρι τα μεσάνυκτα της Τετάρτης ήταν στο έργο. Το πρωί είχαν εξαφανισθεί , το έργο όπως φαίνεται σταμάτησε, οι μέχρι τώρα κακοτεχνίες παρέμειναν και οι κάτοικοι του εμπορικού κέντρου του Κοντοπεύκου έμειναν με μια ανοιχτή τρύπα και μάλιστα μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο. Τα συγχαρητήρια όλων μας στον κ Σταθόπουλο και στην κα Δούρου. Ελπίζουμε και ευχόμαστε έστω και την τελευταία στιγμή θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα δώσουν λύση .

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση