Κουβόπουλος

0

 

 

Κώστας Κουβόπουλος: «Δήμαρχε είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος αν ο φίλος σου υφαρπάξει το Εθνικό Κληροδότημα «Σιστοβάρη»

 

 

Επιστολή προς το δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον πρόεδρο του  δημοτικού συμβουλίου και τους δημότικούς συμβούλους καθώς και προς την νομική υπηρεσία του Δήμου απέστειλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Κουβόπουλος διαμαρτυρόμενος για τη μη ενημέρωση του αναφορικά με τα δικαστήρια που έχει στα τέλη Μαίου 2011 ο Δήμος μας με τους «Σιστοβάρη –Σαμουρέλη» αναφορικά με το εθνικό  κληροδότημα του Δήμου μας.

Στην επιστολή του ο κ. Κουβόπουλος αναφέρει τα εξής: 

« Σε άγνωστη σε εμένα ημερομηνία , αλλά εντός του μηνός Μαΐου 2011 εκδικάζεται έφεση του κληροδόχου του ενός κληροδοτήματος του Κτήματος Σιστοβάρη , Αθανασίου Σιστοβάρη ο οποίος παρανόμως  με την ανοχή και προφανώς και την συνενοχή αυτών των «χασοδικών» δικηγόρων  της νομικής μας υπηρεσίας, όπως εσείς τους καταγγείλατε , και  όπως το γεγονός αυτό αναφέρω στο άνω σχετικό έγγραφό μου , διότι μην αμφιβάλλετε προφανώς θα έχουν ήδη πάρει εντολή να χάσουν και την δίκη αυτή. 

Η έφεση αυτή κατετέθη από τον παρανόμως  εκμεταλλευόμενο , – το ένα εκ των δυο κληροδοτημάτων Αθανάσιο Σιστοβάρη – , κατά της υπ’ αριθ. 4914/009 Αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών , με την οποίαν απερρίφθη η από 26-10-2006 αγωγή του που κατέθεσε κατά του Δήμου Αγίας Παρασκευής  ζητώντας δια αυτής την έκπτωση του Δήμου από την διαθήκη , για παράβαση όρου ρήτρας της διαθήκης .

 Αν λοιπόν κ. Δήμαρχε όπως θεωρείται σφόδρα πιθανόν και πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες σας στο Δημοτικό Συμβούλιο οι «νομικοί» της νομικής υπηρεσίας του Δήμου υποστούν «άλλη μία ήττα», τότε ο Δήμος εκπίπτει της διαθήκης  κι έτσι ΟΡΙΣΤΙΚΑ  και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ , το κληροδότημα Σιστοβάρη στην ουσία μεταβιβάζεται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ στον φίλο σας όπως εσείς αποκαλείται τον Λάμπρο Σαμουρέλη , ΔΙΌΤΙ ΑΠΛΆ  ο κ. Σιστοβάρης , πούλησε τα ανύπαρκτα έως ελάχιστα δικαιώματά του στον φίλο σας.!

 

Κύριε Δήμαρχε 

Όπως πολύ καλά αντιλαμβάνεσθε, αυτό που επιχειρείται από κάποιους να πραγματοποιηθεί, αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας το οποίο με κάθε νόμιμο μέσο τόσον εγώ αλλά όσον και οι συμπολίτες μου θα  εμποδίσουμε την υλοποίησή του. Σας καθιστώ γνωστό ότι ο νομικός μου σύμβουλος ασχολείται με το θέμα αυτό κι ελπίζω ότι το βράδυ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , θα μας ενημερώσετε πλήρως . Θέλω να πιστεύω , ότι δεν έχει δοθεί εντολή στους «χασοδίκες  εκ δόλου» δικηγόρους της νομικής υπηρεσίας του Δήμου να συζητήσουν την υπόθεση . Αυτό που οφείλετε να πράξετε είναι να ζητήσετε την αναβολή της εκδικάσεως, άλλωστε πρωτοείσακτη είναι και εν συννενοήσει με το Δημοτικό Συμβούλιο να ανατεθεί σε σοβαρό γραφείο η υπεράσπισης των συμφερόντων του Δήμου .

Β.- Επίσης πληροφορούμαι ότι το Γραφείο Εθνικών Κληροδοτημάτων , έχει καταθέσει ή μήνυση ή αγωγή κατά της εταιρείας Σαμουρέλη, διότι άνευ αδείας του ισοπέδωσε και παραμόρφωσε το Κτήμα Σιστοβάρη και 

Γ.- Η μήνυση που εκδικάζεται κατά του Λ. Σαμουρέλη μετά από μήνυση του πρώην Δημάρχου κ. Αντωνίου Σιδέρη , για παράνομη κατεδάφιση της βίλλας .

 

       

Κύριε Δήμαρχε

Σας καθιστώ αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενέργειά σας που θα αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του φίλου σας Σαμουρέλη και όχι σε αυτή του λαού της Αγίας Παρασκευής .

 Οι εκδικάσεις  των τριών αυτών υποθέσεων , αποτελούν και είναι το αποκορύφωμα της λεηλασίας του Κτήματος Σιστοβάρη. 

Λάβετε τα μέτρα σας προκειμένου να προασπίσετε τα συμφέροντα αυτών που σας ενεπιστεύθηκαν τις τύχες τους.

 Φθάνει πια η διαφάνεια των λόγων . Απαιτούμαι την διαφάνεια των έργων . 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση