«Κροκοδείλια δάκρυα» για την επιχειρηματικότητα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

0

Ανακοίνωση λάβαμε από την παράταξη «Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη πόλη» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Φώτη Αλεξόπουλο αναφορικά με την καταψήφιση των Δημοτικών τελών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018 μετά από πρόταση της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών Αγ. Παρασκευής – ΕΝΕΒΑΠ ζητήθηκε από τους 33 Δημοτικούς συμβούλους της Πόλης μας να υπερψηφίσουν την μείωση των δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας( οικιών κατά 3% και 40%, καταστήματα 0-150 τ.μ και 8,8% για καταστήματα 150-600 τ.μ) κάτι, το οποίο καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία των Δημοτικών συμβούλων .

Φυσικά όπως ήταν επόμενο, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης ακολούθησαν διάφοροι «πύρινοι» πολιτικοί λόγοι σε μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να δηλώσουν και στα «Τυπογραφεία» το αιώνιο μήνυμα του Πόντιου Πιλάτου «Νίπτω τα χείρας μου».

Είναι οι ίδιοι συνδημότες μας , που στηρίζουν εδώ και χρόνια τα Κόμματα εξουσίας και τα «παρακαλούν» κάθε 4 χρόνια για το περιβόητο «χρίσμα» .

Είναι οι ίδιοι που δεν έχουν καταθέσει ούτε ένα ψήφισμα, ούτε έχουν προβεί ουδέποτε, σε καμιά μορφή τοπικής διαμαρτυρίας εναντίον της μείωσης μισθών & συντάξεων ,εναντίον του τέλους επιτηδεύματος& της Φοροεισπρακτικής ‘λαίλαπας» που εφαρμόζουν οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας , Πα.σο.κ( ΚΙΝΑΛ) και ΣΥΡΙΖΑ εναντίον όλων των φυσικών προσώπων που αποτελούν τα νοικοκυριά της Ελλάδος και τις επιχειρήσεις της .

Για εμάς, ως παράταξη ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Σύγχρονη Πόλη, το πρόβλημα της επιχειρηματικότητας για να λυθεί χρειάζεται αρκετά πολλά παραπάνω από μια απλή επικοινωνιακή μείωση των 4 ευρώ ετησίως και καλούμε την επιχειρηματική κοινότητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής να σταθεί δίπλα μας ως αρωγός στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2019 .

Εμείς έχουμε λύσεις και ΟΧΙ «Κροκοδείλια δάκρυα»

Απάντηση