Νέα Αδειοδότηση όλων των Αθλητικών εγκαταστάσεων της Αγίας Παρασκευής.

0

Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής των οποίων οι αδειοδοτήσεις που είχαν λάβει το 2016 έληξαν, αδειοδοτήθηκαν εκ νέου με βάση τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, αδειοδοτήθηκαν ακόμη και εκείνες που ουδέποτε στο παρελθόν είχαν αδειοδοτηθεί: Το Προπονητήριο Ποδοσφαίρου πάρκου «Στ. Κώτσης», οι Αίθουσες Γυμναστικής και Βαρών κάτω από τις κερκίδες των γηπέδων (ανοιχτού και κλειστού) της οδού Νότου και τα ανοιχτά Γήπεδα Μπάσκετ.

Συγκεκριμένα αδειοδοτήθηκαν οι εξής Αθλητικές εγκαταστάσεις:
· Γήπεδο Ποδόσφαιρου οδού Νότου.
· Κλειστό Γυμναστήριο οδού Νότου.
· Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου.
· Κλειστό Γυμναστήριο οδού Νότου κάτω από τις κερκίδες (αίθουσα γυμναστικής, αίθουσα βαρών, αποδυτήρια – γραφεία – αποθήκες).
· Αίθουσα Γυμναστικής και Χορού κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου Ποδόσφαιρου οδού Νότου.
· Γήπεδα Τένις οδού Νότου και Κοντοπεύκου.
· Προπονητήριο Ποδοσφαίρου πάρκου «Στ. Κώτσης»
· Ανοιχτά Γήπεδα Μπάσκετ πίσω από την Κεντρική Πλατεία (Μανσούρη) και οδού Βικέλα στα Πευκάκια.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην οργανωμένη και συνεχή προσπάθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ για την καλή συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, ιδιαίτερα δε τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας και Αυτεπιστασίας του Δήμου όπως και τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση