Νικητής στη μάχη των συγκεντρώσεων ο Γιάννης Σταθόπουλος.

0
Νικητής στη μάχη των συγκεντρώσεων ο Γιάννης Σταθόπουλος
Νικητής στη μάχη των συγκεντρώσεων ο Γιάννης Σταθόπουλος
Δύο ημέρες απέμειναν για τη διεξαγωγή των δημοτικών, περιφερειακών και των ευρωεκλογών και σε ό,τι αφορά την Αγία Παρασκευή η «μάχη» συγκεντρώσεων έλαβε τέλος, με τον Γιάννη Σταθόπουλο να κερδίζει στις εντυπώσεις.

Το μόνο που απομένει για τον κ. Σταθόπουλο είναι να δει αν η κάλπη αποτυπώσει τη «νίκη» αυτή και κερδίσει το μεγάλο στοίχημα που θέτει κάθε παράταξη που δεν είναι άλλο, από την εκλογή όσων περισσότερων δημοτικών συμβούλων την Α’ Κυριακή ώστε να συμπληρώσει τον μαγικό αριθμό των 17 (από το σύνολο των 33 δημοτικών συμβούλων) για τη διοίκηση του Δήμου.

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής το απόγευμα της 25ης Μαΐου, μέτρησε τουλάχιστον 700 άτομα και ήταν η τελευταία σε μια σειρά πολυπληθών συγκεντρώσεων που υλοποίησε σε όλες τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Σταθόπουλος στην τελευταία του ομιλία ως υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησής του τα τελευταία 5 χρόνια, εξήγγειλε τις προγραμματικές του θέσεις, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στις κατηγορίες των πολιτικών του αντιπάλων.

Απάντηση