Οι μήνες του χρόνου και ο … «αυτόματος πιλότος»!

0

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 26ης Φεβρουαρίου 2020, ρωτήθηκε ο Δήμαρχος αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στις παιδικές χαρές της πόλης.

Ο Βασίλης Ζορμπάς απαντώντας, εστίασε στην παιδική χαρά της οδού Ασημακοπούλου και είπε ότι το πρόβλημα με τα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί σχετίζεται με τη διαφορά των ηλικιών των παιδιών που πηγαίνουν εκεί… ότι για εκείνον η παιδική χαρά θα πρέπει να διαθέτει όργανα για όλες τις ηλικίες… κι ότι πολύ σύντομα θα τοποθετηθούν δύο όργανα για μικρές ηλικίες.

Ο συμπολίτης μας Βασίλης Κασίμης μας έστειλε πρόσφατες φωτογραφίες από την παιδική χαρά της οδού Ασημακοπούλου, όπου όπως βλέπετε κι εσείς τοποθετήθηκε πινακίδα με τους μήνες και τις ημερομηνίες, καθώς και σχόλιο του που αναφέρει τα εξής:

«Μπαλώματα επικίνδυνα… και ορθογραφικά λάθη για να μη μάθουν τα παιδιά ορθή γραφή. «ΟΚΤΟΜΒΡΙΟΣ». Έλεος».

Η πινακίδα όμως που τοποθετήθηκε, δεν έχει «σκοτώσει» μόνο το συγκεκριμένο μήνα… Εάν παρατηρήσετε θα δείτε ότι και σε επόμενους μήνες που έχουν σκαλιστεί στην πινακίδα, οι «δολοφόνοι της ελληνικής γλώσσας» έχουν μεγαλουργήσει…

Ο πρώτος λοιπόν μήνας του έτους είναι, κατά την πινακίδα ο « ΙΑΝΟΤΑΡΙΟΣ», ο δεύτερος ο «ΦΕΒΡΟΤΑΡΙΟΣ», ο έκτος ο «ΙΟΤΝΙΟΣ», Ο έβδομος ο «ΙΟΤΛΙΟΣ», και ο όγδοος ο «ΑΤΓΟΤΣΤΟΣ»!

Λεπτομέρειες; Όχι δεν είναι λεπτομέρειες.

Το έχουμε ξαναγράψει και δεν θα σταματήσουμε να το γράφουμε, ότι για τις όποιες ενέργειες γίνονται, είτε «σπουδαίες» είτε «μηδαμινές», ο δήμαρχος οφείλει να έχει σε λειτουργία ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Αλλιώς, αν ακολουθείται το μοντέλο διοίκησης «Έλα μωρέ, και τι έγινε;», θα σου κλέψουν κάτω από τη μύτη το αλεξικέραυνο από το Δημαρχιακό Μέγαρο… θα σου κλέψουν την υδροφόρα από το γκαράζ του Δήμου… θα σου βάλουν φωτιά στην αποθήκη στο πολιτιστικό πάρκο… θα σου κάψουν δύο μηχανές προβολής του Δημοτικού κινηματογράφου… θα κλέψουν τα προσωπικά δεδομένα και τους υπολογιστές του Κ.Ε.Π από το Δημαρχείο… θα σου κάψουν τον σκληρό δίσκο της ΔΗΠΕΑΠ… θα σου κλέψουν πίνακες μεγάλης αξίας… θα σου εξαφανίσουν τα οικονομικά στοιχεία Δύο Δημοτικών επιχειρήσεων… θα εκθέσεις σε κίνδυνο 17 συμπολίτες …κι ότι άλλο θελήσουν… κι εσύ θα είσαι εκεί «Ωσεί παρών».

Το «καλό της πόλης» ΔΕΝ επιτάσσει ενόψει κοροναιού να προσλαμβάνεις με 24.000ευρώ γνωστή κτηνίατρο! ως «ειδική σύμβουλο»!! δήμαρχε, κι όλα τ΄άλλα να προχωρούν με “αυτόματο πιλότο”…

Απάντηση