Παναγιώτης Γκόνης : Θέση για την πόλη ή τιμωρία ;

0

Δήλωση λάβαμε από τον αντιδημάρχο Παιδείας & Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Γκόνη, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Επειδή ήδη από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών υπάρχει, και ενδυναμώνεται αναπόφευκτα, μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα για την αξία της τιμωρητικής ψήφου, θα ήθελα να μου επιτραπεί να υπερασπιστώ τον ρόλο του αυτοδιοικητικού και, ως τέτοιος, να τοποθετηθώ.

Στο κυρίαρχο ερώτημα αν είναι σωστό να μπερδεύουμε την κεντρική πολιτική σκηνή με την αυτοδιοίκηση, η προσωπική μου απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι και το έχω υποστηρίξει ανοιχτά τόσο με τις θέσεις μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και με τις επιλογές μου ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο συσχετισμός στη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη διαμορφωθεί από την πρώτη Κυριακή και παρουσιάζει εμφανώς μια πολυδιάσταση στην έκφραση των πολιτικών απόψεων.

Την δεύτερη Κυριακή πρόκειται να εκλέξουμε Δήμαρχο και πρέπει να επιλέξουμε ουσιαστικά ανάμεσα σε δύο πρόσωπα τα οποία καλούνται να προσπαθήσουν να ενώσουν όλες αυτές τις διαφορετικές τάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να λειτουργήσουν προς όφελος της Αγίας Παρασκευής.

Από τους δύο, μόνο ο Γιάννης Σταθόπουλος έχει τη δυνατότητα να ενώνει, αλλά και να εμπνέει ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές απόψεις στο να συνεργάζονται.

Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» έχει αποδείξει ότι ενισχύει τις συνεργασίες, όταν αυτές προωθούν την ανάπτυξη και είναι προς το συμφέρον της πόλης.

Αντίθετα με άλλους, εμείς σκοπεύουμε να προχωρήσουμε ξανά, δίχως αποκλεισμούς, και να αξιοποιήσουμε όλες εκείνες τις ανθρώπινες δυνάμεις οι οποίες όταν προτάσσουν την αυτοδιοικητική τους θέση έχουν στο μυαλό τους την πόλη και τους κατοίκους της.

Στα μάτια μου, η επόμενη ημέρα είναι εδώ και έχουμε καταφέρει, όλοι και όλες μαζί, παίρνοντας συνειδητά απόσταση από πρακτικές τιμωρίας, να ενδυναμώσουμε την πόλη μας, την Αγία Παρασκευή.

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

Απάντηση