Προμήθειες με παράνομες κατατμήσεις: παλιά μου τέχνη κόσκινο

0
papamixail

 Τα δύο αυτά θέματα, όντας από τα τελευταία της συνεδρίασης, εξαγρίωσαν κυριολεκτικά τους κυρίους Μάκη Χάρχαρο 

papamixailHARHAROS(αντιπολίτευση) και Σωτήρη Παπαμιχαήλ (συμπολίτευση) αφού είχαν σηκωθεί από τις καρέκλες τους φωνάζοντας προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών κ. Κώστα Κρητικίδη να τα αποσύρει διότι δεν ήταν σύννομα.

Ο κ. Χάρχαρος έκανε λόγο για «στημένη δουλειά» και αιτιολόγησε το χαρακτηρισμό που έδωσε λέγοντας ότι πρόκειται για κλασσικό παράδειγμα «καραμπινάτης» κατάτμησης.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαμιχαήλ κατέκρινε έντονα την ηγεσία της παράταξής του για την ελάχιστη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού παρότι αφορούσαν κονδύλια της τάξεως των 80.000 ευρώ και 44.000 περίπου ευρώ και πρότεινε την επαναπροκύρηξη του διαγωνισμού με τους κανόνες που θέσπισε ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ Γιώργος Παπανδρέου αναφορικά με τη διαφάνεια στις προμήθειες.

Στο ίδιο μήκος κύματος αλλά λιγότερο έντονα και με τόνο απογοήτευσης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γεράσιμος Βλάχος, δήλωσε ότι όπως φαίνεται μέσα από την εισήγηση του θέματος δεν υπήρχε διάθεση από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα των κατατμήσεων.

Τέλος ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Κρητικίδης απέσυρε το θέμα αλλά μόνο προσωρινά. Για το τι έγινε τελικά με τις καταγγελλόμενες κατατμήσεις θα σας το πούμε στο ρεπορτάζ των επομένων συνεδριάσεων… 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση