Προπαγάνδα  εν μέσω κρίσης. Το σύνδρομο  της αυτοπροβολής.

0
Γιώργος Οικονόμου: Το μεγάλο δίλημμα των εκλογών στην Αγία Παρασκευή
Γιώργος Οικονόμου: Το μεγάλο δίλημμα των εκλογών στην Αγία Παρασκευή

Από το γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγ. Παρασκευή», εκδόθηκε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Είναι  πραγματικά  εξωφρενικό εν μέσω κρίσης  και  περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της  πανδημίας, με την αγωνία στο κατακόρυφο, να έχουμε  από  την  δημοτική  αρχή δημοσιεύματα αυτοπροβολής, αυτοαποθέωσης και  διαστρέβλωσης  της  πραγματικότητας.

Απλές  συμβατικές  υποχρεώσεις αναδόχων έργων,  που παρέλαβε  από  την  απελθούσα δημοτική  αρχή,  μέσω  της προπαγάνδας των γνωστών  μέσων, παρουσιάζονται ως  “αναβρασμός της  τεχνικής υπηρεσίας“!!! και αναπαράγονται αυτάρεσκα από  τους  ίδιους,στραπατσάροντας  την ελληνική γλώσσα και προσβάλλοντας προκλητικά την νοημοσύνη  μας.

Είναι το γνωστό σύνδρομο της αυτοπροβολής που χαρακτηρίζει τους ανεπαρκείς.

Χρηματοδοτήσεις  από  το πράσινο  ταμείο, που εντάσσει διαχρονικά  πολλά προγράμματα σε όλους  τους  δήμους  της  επικράτειας, προβάλλονται  ως μεγάλα  προσωπικά και αποκλειστικά   επιτεύγματα.

Αδικούν και  την ίδια  την τεχνική υπηρεσία και τα στελέχη της, οι ίδιοι άνθρωποι που τους  απαξίωναν μέχρι  χθες  και ακύρωναν καταχρηστικά τις  μελέτες τους, φορτώνοντας παράλληλα τον προϋπολογισμό  του Δήμου  με στρατιές  συμβούλων και  συμβουλευτικών υπηρεσιών για να χειραγωγούν τα θέματα.

Ο Δήμαρχος  των απευθείας  αναθέσεων, ουραγός των εξελίξεων  και της  τεχνολογίας ας  επικεντρωθεί  αυτή  τη κρίσιμη  περίοδο  στην προστασία της  πόλης μας και στην ουσιαστική θωράκιση των υπαλλήλων  της  καθαριότητας, που είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, με απαξιωμένα μέσα  και ακατάλληλες  υποδομές.

Ελπίζουμε  πολύ  σύντομα, όταν  ξεπεράσουμε  την πανδημία  και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, να έχει την ευκαιρία  να  προβάλλει  το έργο του, δεχόμενος τον αντίλογο, αλλά  και  να απολογηθεί  για όλα  αυτά  που  έχουμε  καταγγείλει   χωρίς να παίρνουμε απαντήσεις και για όλα αυτά που  συνεχίζει  να φορτώνει  στις πλάτες  των δημοτών.

Οι δημότες  έχουν και  μνήμη   και  κρίση, για  να  βγάλουν  τα συμπεράσματά τους.

Απάντηση