Περί «Νοσηρών φαινομένων… εντιμότητας… και έωλων δικαιολογιών»

0
Γιώργος Οικονόμου

Από τον Γιώργο Οικονόμου, λάβαμε ανακοίνωση – δήλωση, αναφορικά με την αποδοχή του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», Τιμολέοντα Κωστόπουλου προσφοράς του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά για ανάληψη της αντιδημαρχίας οικονομικών της διοίκησης του, όταν πριν λίγες ημέρες ο κ.Οικονόμου , ο κ. Κωστόπουλος και οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», σε ειδική συνέντευξη τύπου, είχαν εξηγήσει προς τους συμπολίτες τους τα «Γιατί» είχαν αρνηθεί οιαδήποτε συνεργασία με την παράταξη του νυν Δημάρχου.

Η Ανακοίνωση του κ.Οικονόμου αναφέρει τα εξής:

« Θέλω να δηλώσω, απευθυνόμενος στους δημότες της Αγίας Παρασκευής που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, ότι στην ζωή μου και στην διαδρομή μου στο στράτευμα δεν «πιέστηκα» ποτέ και από κανέναν, παρά μόνο από το καθήκον και την συνείδησή μου, υπηρετώντας αρχές και αξίες.

Τους ίδιους αξιακούς κώδικες διατηρώ σταθερά και στην αυτοδιοικητική μου πορεία και ότι λέω μπορώ να το αποδείξω και να το υποστηρίξω.

Κατόπιν τούτου ουδεμία πρόθεση έχω να απαντήσω σε σενάρια φαντασίας που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και ουδεμία σχέση θέλω να έχω με νοσηρά φαινόμενα και ανέντιμους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα».

Απάντηση