Μιχάλης Ρέϊερ: Η αθλιότητα και ο τυχοδιωκτισμός του «φιλοξενούμενου»

0
regier
 
Ουδέν ανακριβέστερο και αθλιέστερο αυτού. Αντίθετα ο Δήμος Αγ. Παρασκευής το 2000 έθεσε απαγορευτικές προϋποθέσεις σχετικά με την αρχική χάραξη τουregier «Μετρό» που προέβλεπε την διέλευση από τον άξονα της Λ. Μεσογείων με ενδιάμεσο σταθμό στην πλατεία της πόλης μας και τερματικά στον Σταυρό.
Συγκεκριμένα στην 47/2000 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 28/2/2000 το σώμα κατά πλειοψηφία:
1ον : Απέρριψε την υποβλιθήσα πρόταση που απλά ζήταγε να ¨αποδεχθούμε την χάραξη της πορείας του Μετρό με βάση τον άξονα της Λ. Μεσογείων με ενδιάμεσο στην πλατεία της πόλης και τερματικό στον Σταυρό».
2ον: Υπερψήφισε κατά πλειοψηφία νέα πρόταση που απάντησε και έθεσε ως προαπαιτούμενα για να περάσει το «Μετρό» από την Αγ. Παρασκευή την «κατασκευή της Λεωφόρου Ελευθέρας Πεντέλης», την «υπογειοποίηση της Μεσογείων καθώς και πλήθος άλλων οδικών έργων».  
Δηλαδή έθεσε ως προϋποθέσεις για να αποδεχθεί, έργα πολύ πιο χρονοβόρα από το ίδιο το «Μετρό» το οποίο είχε ως προθεσμία κατασκευής τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
 
Το αποτέλεσμα ήταν η «Αττικό Μετρό» να προχωρήσει σε νέα χάραξη και το Χαλάνδρι που δεν έθεσε προαπαιτούμενα να βρεθεί με τέσσερις σταθμούς
Ως γνωστόν την τετραετία 1998 – 2002 δημοτική αρχή ήταν η παράταξη του κ. Γιαννακόπουλου ο οποίος ως Αντιδήμαρχος τότε ψήφισε όλες αυτές τις αποφάσεις μαζί με τους περισσότερους από τους σημερινούς του συνεργάτες.
Το ψεύδος, η συκοφαντία και ο τυχοδιωκτισμός αποτελούν τους κανόνες της καθημερινότητας αυτού του πολιτικά φαιδρού και ευτελούς προσώπου που ασκεί τα καθήκοντα του δημάρχου σφετεριζόμενος τις ιδέες, τα σύμβολα, το αξιακό σύστημα και την ιστορία του Πα.Σο.Κ.
Αποφάσισε ο άθλιος να επιτεθεί ανήθικα στο ιστορικό πυρήνα μιας παράταξης που τον φιλοξενεί και τον υπομένει. Ο άνθρωπος που σαν δήμαρχος κυκλοφορεί και εμφανίζεται ενσυνείδητα ενώπιον της Δικαιοσύνης με πολλές ταυτότητες.
Επί την παρόντος Ντροπές.