«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη» 2018-2019.

0

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, όπως κάθε χρόνο, οργανώνει και παρουσιάζει το πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεων: «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη»

Το πρόγραμμα αυτό που απευθύνεται σε παιδιά, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο βιβλίο, την ανάγνωση και τις Βιβλιοθήκες, θα πραγματοποιηθεί από τις αρχές Νοεμβρίου 2018 έως και τον Απρίλιο του 2019 στα Παιδικά τμήματα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης και του Παραρτήματος Κοντόπευκου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις, και να συμμετέχουν σε βιβλιοπαιχνίδια και εργαστήρια, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, η δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» έχει εντάξει στο πρόγραμμα εργαστήρια για παιδιά από 18 έως 36 μηνών και γονείς.
Σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους, συγγραφείς, εικονογράφους, παιδαγωγούς, θεατρικές ομάδες, τα παιδιά φαντάζονται, διαβάζουν, παίζουν, δημιουργούν και ανακαλύπτουν τις νέες περιπέτειες που τους περιμένουν στη βιβλιοθήκη.
Παράλληλα, συνεχίζεται για 2η χρονιά η υλοποίηση εικαστικών εργαστηρίων για τη σύγχρονη ζωγραφική στο Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, «Σάββατο στο Μουσείο» 2018-2019, που πραγματοποιούνται ημέρα Σάββατο στις 11 το πρωί.
Είσοδος ελεύθερη

Απάντηση