Σε τελική ευθεία η ανάπλαση των Αθλητικών Χώρων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής.

0

Με αριθμό πρωτοκόλλου 28557 κατατέθηκε στις 16 Απριλίου 2017, μετά την έγκριση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, η πρόταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» (του Υπουργείου Εσωτερικών) για χρηματοδότηση με 600.000€ για την ανακατασκευή των Αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Αγ. Παρασκευής «Σταύρος Κώτσης» (πρ. στρατόπεδο Σπυρούδη).
Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανάπλασης είναι 1.125.000€, με τη διαφορά των 525.000€ να χρηματοδοτείται από το Δήμο μας.
Στις εργασίες που προβλέπονται να γίνουν περιλαμβάνονται:
1. Η αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με νέο.
2. Η Κατασκευή περιμετρικά του γηπέδου στίβου µε ταρτάν και σκάμματος για άλμα εις μήκος καθώς ο υπάρχον χωμάτινος στίβος χρησιμοποιείται μεν για άθληση πολιτών, αλλά δεν έχει προδιαγραφές για αθλητική χρήση.
3. Ανάπλαση των χώρων γραφείων αποδυτηρίων και τουαλετών ώστε να καλύπτουν λειτουργικά τις αντίστοιχες βασικές ανάγκες αθλουμένων και κοινού.
4. Επίστρωση µε αθλητικό δάπεδο του παρακείμενου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ.
5. Εσωτερική και εξωτερική σταθερή περίφραξη του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία του έργου.

Απάντηση