Σωτήρης Ησαΐας: “Στόχος να γυρίσουν τα Ελληνόπουλα πίσω στην πατρίδα μας”.

0

Ο Πολιτευτής Β’ Αθηνών και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Ησαΐας Σωτήρης, συμμετείχε στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ως Σύνεδρος και μίλησε στα μέλη, παρουσία του Προέδρου του Συνεδρίου Βαγγέλη Μειμαράκη, του Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, του Διευθυντή γραφείου του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Στέλιο Πέτσα και του Γενικού Διευθυντή κ. Παπαθανάση.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη χαμένη χρυσή ευκαιρία από την Αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της συμμετοχής της χώρας μας στη ποσοτική χαλάρωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που θα έδινε τη δυνατότητα ρευστότητας στην Ελληνική αγορά, θα ανακτούσαμε την εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και θα δρομολογούσαμε τη προκοπή στην Ελληνική Οικονομία.

Εστίασε στον ορατό κίνδυνο της υπογεννητικότητας στη χώρα μας, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που πρέπει να καταβάλουμε για να έρθουν τα Ελληνόπουλα πίσω στη πατρίδα μας και το ευοίωνο μέλλον που πρέπει όλοι μαζί να οικοδομήσουμε για τις υποθηκευμένες γενεές των Ελλήνων.

Τόνισε την αναγκαιότητα της μαζικής εγρήγορσης για την τελική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απάντηση