Σωτήρης Παπαμιχαήλ*: Αντιπολίτευση στους εργαζόμενους;

0

Η προεκλογική περίοδος για ορισμένες παρατάξεις έχει ήδη ξεκινήσει. Και στην προσπάθεια τους να εκθέσουν την Δημοτική Αρχή, αυτοεκτίθενται.
Έτσι, στην χθεσινή (21.11.2018) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνέβη το αδιανόητο. Μέλη της αντιπολίτευσης είτε απουσίαζαν (Ζορμπάς κλπ) είτε καταψήφισαν (Τσιαμπάς) είτε ψήφισαν λευκό (Γκιζιώτης- Λαϊκή Συσπείρωση) για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του ΠΑΟΔΑΠ, αν και αυτή μείωνε δαπάνες κατά 64.150 ευρώ και αύξανε τις αποδοχές υπαλλήλων, ασφαλιστικών εισφορών τους κλπ κατά 58.510 ευρώ, με βάση τις ανάγκες του Οργανισμού.
Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι σε ποιόν ασκούν αντιπολίτευση. Στη Δημοτική Αρχή Σταθόπουλου ή στους εργαζόμενους και δη συμβασιούχους ; Και πώς θα πληρώνονταν οι εργαζόμενοι, εάν το θέμα δεν υπερψηφιζόταν από την υπεύθυνη συμπολίτευση; Πώς νοείται εργαζόμενοι και δη συμβασιούχοι να καθίστανται πεδίο ανεύθυνης αντιπολίτευσης; Άραγε, τι άλλο θα δούμε έως τις εκλογές, οπότε οι πολίτες θα κρίνουν όλους μας;
Δυστυχώς, η υπευθυνότητα είναι για ορισμένους είδος εν ανεπαρκεία.-

* Πρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής

Απάντηση