Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Ενέργειας της Ν.Δ ο Σωτήρης Ησαΐας.

0
Αποχαιρετιστήρια ομιλία Σωτήρη Ησαΐα με «καρφιά» κατά Βασίλη Ζορμπά.
Αποχαιρετιστήρια ομιλία Σωτήρη Ησαΐα με «καρφιά» κατά Βασίλη Ζορμπά.

Ανασυστύνονται οι θεματικοί τομείς στις Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό την συστηματική παρακολούθηση της κυβερνητικής πολιτικής, την ανάδειξη και προβολή του παραγόμενου έργου, την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς και τη συμμετοχή στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών.
Έτσι, στις Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας τοποθετούνται τα εξής στελέχη:

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Οικονομικών ο Μιχάλης Καμίτσης Οικονομολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα οικονομικά των επιχειρήσεων από το City University of London, ο οποίος εργάζεται ως αναλυτής επιχειρήσεων στον τραπεζικό τομέα, εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2010 ο οποίος έχει διατελέσει μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ και πρόεδρος της ΔΑΠ Οικονομικού.

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Γιώργος Κουμπαράκης, υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΕΜΠ με ειδίκευση στα πολεοδομικά και αναπτυξιακά έργα, ο οποίος εργάζεται ως project manager σε συμβουλευτική εταιρεία κι έχει διατελέσει Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας.

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη η Ιωάννα Γκελεστάθη,
Δικηγόρος, με ειδίκευση στο αστικό και στο εμπορικό δίκαιο, ενεργό μέλος πολλών κοινωφελών σωματείων με πλούσια εθελοντική δράση και υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2019 στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών.

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Υγείας ο Βασίλειος Θεοδουλίδης, Ιατρός -Χειρουργός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Ακαδημαϊκός Υπότροφος Μαιευτικής Γυναικολογίας – Γυναικολογικής Ογκολογίας στην Α´ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική Ε.Κ.Π.Α. στο ΓΝΑ “Αλεξάνδρα” ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Ιατρικής σχολής Θεσσαλονίκης..

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Περιβάλλοντος η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, Δικηγόρος – Δημοσιογράφος, Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Δικαίου Ηλεκτρονικών ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Paul Cézanne Aix/Marseille III Γαλλίας, Επικεφαλής Λακωνίας στο Ελληνικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών. Και Ιδρυτικό μέλος ICC Women Hellas.

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Ενέργειας ο Σωτήρης Ησαΐας, ανώτερο διευθυντικό στέλεχος εταιρειών τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Concordia University και Διοίκηση Δημοσίων Σχέσεων στο McGill University στο Μόντρεαλ του Καναδά, κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο University of Indianapolis των Η.Π.Α,  Καθηγητής του Πανεπιστημίου Webster των Η.Π.Α και υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015, στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθήνας.

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Δικαιοσύνης ο Ανδρέας Τζουμάνης, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της Ενώσεως Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών από το 2003 έως το 2005 και μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2008 έως το 2014.

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού ο Μύρων Φλουρής, ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων με πολυετή επαγγελματική εμπειρία, στον κλάδο χρηματοοικονομικών, επενδυτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Oxford Brookes University με δίπλωμα εξειδίκευσης στην Τεχνολογική Στρατηγική των Επιχειρήσεων από το ΕΜΠ.

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Υποδομών και Μεταφορών ο Αθανάσιος Βαμβίνης, Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων, ο οποίος έχει ασχοληθεί επιστημονικά με τη βιομηχανία του πετρελαίου και τις ΑΠΕ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ την περίοδο 2013-2016.

— Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Τουρισμού ο Γρηγόρης Τάσιος, Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου PHILOXENIA στα Ψακούδια Χαλκιδικής, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) και Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) και υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2019 στην εκλογική περιφέρεια Χαλκιδικής.

Απάντηση