Γιάννης Σταθόπουλος: “Συνεχίζονται τα τρία έργα που Δημοπρατήσαμε στην θητεία μας”.

0

Από το γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης «Νίκη των πολιτών της Αγ. Παρασκευής», εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

« Συνεχίζονται, πάρα τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, τα εξής έργα που σχεδιάσαμε και δημοπρατήσαμε στην Δημαρχιακή μας θητεία:

Α) Αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων.

Το αντιπλημμυρικό έργο όμβριων προχωρά κανονικά στην οδό Καλαβρύτων και θα συνεχιστεί στις οδούς Αιγαίου Πελάγους από την οδό Νεαπόλεως έως την οδό Γραβιάς, Αμαρυλλίδος, Σπάρτης, Γραβιάς από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγίου Ιωάννου, Αλκιβιάδου, Λάχανα και Πόγκα (οι τρεις τελευταίες οδοί στο Κοντόπευκο).

Β) Ανάπλαση οδού Αιγ. Πελάγους.

Συνεχίζεται επίσης το έργο συνολικής ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους που ξεκίνησε από το ύψος της οδού Ελβετίας και συνεχίζεται με κατεύθυνση την Λεωφόρο Μεσογείων (ήδη οι εργασίες φτάνουν στην οδό Έαρος).

Γ). Πεζοδρόμηση – Ανάπλαση οδών κεντρικής πλατείας.

Το έργο πεζοδρόμησης της οδού Γιαβάση στο τμήμα της Κεντρικής Πλατείας(πρώτη πραγματική πεζοδρόμηση στο Δήμο Αγίας Παρασκευής) περιλαμβάνει επίσης ανάπλαση της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου σε όλο της το μήκος, της οδού Γιαβάση από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την Κεντρική Πλατεία και από την οδό Στρ.Τόμπρα έως την Αγίου Ιωάννου και τέλος του τμήματος της οδού Αγίου Ιωάννου,όπισθεν του Ναού Αγίας Παρασκευής.

Διευκρινίζουμε ότι τα έργα αυτά σχεδιάστηκαν και δημοπρατήθηκαν στην διάρκεια της Δημαρχιακής μας περιόδου αλλά η μεγάλη γραφειοκρατία που τα συνοδεύει δεν επέτρεψε την έναρξη τους εντός της θητείας μας.

Το γεγονός αυτό δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση διότι όλοι γνωρίζουν την καθυστέρηση που προκύπτει στην υλοποίηση των έργων του Δημόσιου τομέα”.

Απάντηση