Γ.Σταθόπουλος: «Φωνάζει ο «Κλέφτης» για να φοβηθεί ο «Νοικοκύρης».

0

Στο Δημοτικό συμβούλιο της 4ης Μαρτίου 2020, οξύνθηκαν τα πνεύματα μεταξύ του νυν και του πρώην δημάρχου και αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε με την παραλαβή των πρακτικών.

Ωστόσο, υπήρξαν και σχετικές ανακοινώσεις των εμπλεκομένων τις οποίες και δημοσιεύουμε αυτούσιες.

Από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, λάβαμε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Αυτή την παροιμία σκέφτηκα διαβάζοντας την ανακοίνωση του κ. Ζορμπά σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Όχι επειδή ως συνήθως ψεύδεται (οι παρόντες/ουσες στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου γνωρίζουν ότι ανακάλεσα χαρακτηρισμούς), αλλά διότι οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής, όσοι/ες παρακολουθούν τα γεγονότα και τα πρόσωπα, γνωρίζουν το ύφος και τον χαρακτήρα όλων μας.

Ενημερώνω, επίσης, ότι δεν μου επετράπη να μιλήσω στη συνεδρίαση ώστε να απαντήσω στην εμπαθή επίθεση για τα Οικονομικά (τα απεκάλεσε άθλια) που παρέλαβε από εμάς, Οικονομικά της θητείας μου ως Δημάρχου, που ήταν πολύ καλύτερα από αυτά που παρέδωσε εκείνος ηττηθείς το 2014.

Τον καλώ να αντιληφθεί ότι εξελέγη Δήμαρχος όχι για να περιφέρεται με αλαζονεία και έπαρση αλλά για να λύνει προβλήματα χωρίς συστηματικά να κατηγορεί τους προηγούμενους.

Είναι γνωστό ότι το 2011 ο εκλεγείς Δήμαρχος για πρώτη φορά, έβρισκε σε κάθε συρτάρι σκάνδαλα για τον Β. Γιαννακοπουλο, σκάνδαλα που δεν μας παρουσιάστηκαν και το 2006, αντάρτης της Ν.Δ τότε, εστράφη κατά του τότε Δημάρχου Αντ.Σιδέρη επίσης με υπονοούμενα οικονομικών σκανδάλων!

Τέλος, επειδή πρόσφατα η πόλη πληροφορήθηκε την χρηματική ποινή 21.700€ που του επιβλήθηκε για παράβαση του Εκλογικού νόμου στις Δημοτικές εκλογές του 2010 αλλά και τα 65.000€ που λείπουν από το Ταμείο της Σχολικής Επιτροπής επί Δημαρχίας του, θα ήταν φρόνιμο να αποκτήσει ευγένεια και σεμνότητα».

Απάντηση