Ποιος αλήθεια κάνει Μικροπολιτική και προκαλεί σύγχυση;

0
Γιαννης Σταθοπουλος
Γιάννης Σταθόπουλος

Από τον π. Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, λάβαμε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Από την Τρίτη 10/3/ 2020  κάλεσα την Δημοτική αρχή Αγ. Παρασκευής να προβεί σε απολυμάνσεις Δημοτικών κτιρίων (ο Δήμαρχος Β. Ζορμπάς δήλωνε ότι αυτό γίνεται μόνο σε περίπτωση κρούσματος) όπως και να τοποθετήσει αντισηπτικά-απολυμαντικά υγρά σε κάθε σημείο του Δήμου.

Την Παρασκευή 13/3/ 2020. ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ ανακοινώνει ότι θα κάνει, και καλώς θα κάνει, απολυμάνσεις στους χώρους του, ευτυχώς χωρίς κρούσμα.

 Για το Δημαρχείο-Σχολεία-Παιδικούς σταθμούς-απορριμματοφόρα, Δημοτικά κτίρια κλπ ουδέν νεωτερο.

Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι αναζητούν οι ίδιοι αντισηπτικά!

Την Πέμπτη 12/3/2020  ζήτησα να κλείσουν οι Παιδικές χαρές, κάτι που έγινε στις 13/3/2020,  παράλληλα με τους Αθλητικούς χώρους που ήταν ανοιχτοί.

Παρακολουθήσαμε, επίσης, την απολύτως ακατάληπτη, αντιεπιστημονική και ανεύθυνη σύγκριση μετάδοσης της φυματίωσης με τον ιο Covid 19 μέσω της θεiας Κοινωνίας που δημοσίευσε, ως μη όφειλε, ο Β.Ζορμπας.

Προκαλεί ο ίδιος συνεπώς σύγχυση και κάνει ο ίδιος μικροπολιτική αλλά ανεξηγητα, για το σοβαρό θέμα των ημερών, δεν πήρε έγκαιρα πρωτοβουλίες.

 Ζητήσαμε, τέλος όπως και άλλες παρατάξεις ειδική σύσκεψη για να συμβάλουμε στο σοβαρό θέμα της εξάπλωσης του κορονοϊού,  θέμα που όπως όλα δείχνουν θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην υγεία των πολιτών και στην οικονομία.

Δεν φαίνεται να το επιθυμούν.

Σε κάθε περίπτωση, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους/ες να συμβάλουν με την στάση και συμπεριφορά τους στον όσο το δυνατό μικρότερο επιπολασμο της νόσου.

Να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, χωρίς πανικό αλλά με σύνεση και σοβαρότητα”.

Απάντηση