Στήριξη Δημήτρη Αλεφαντή στον Γιώργο Οικονόμου.

0
Στήριξη Δημήτρη Αλεφαντή στον Γιώργο Οικονόμου
Στήριξη Δημήτρη Αλεφαντή στον Γιώργο Οικονόμου
Ανακοίνωση λάβαμε από το Γραφείο Τύπου της παράταξης «Νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή» στην οποία αναφέρεται η στήριξη του πρώην αντιδημάρχου διοίκησης κ. Δημήτρη Αλεφαντή προς τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Οικονόμου.

Ο κ. Αλεφαντής είχε διατελέσει αντιδήμαρχος διοίκησης τα πρώτα χρόνια της Δημοτικής Αρχής του Βασίλη Ζορμπά την περίοδο 2011 – 2014.

Ωστόσο οι δρόμοι των δύο πολιτικών ανδρών χώρισαν με την παραίτηση του κ. Αλεφαντή στην οποία είχα αναφερθεί στις πολλές λανθασμένες αποφάσεις του πρώην Δημάρχου με επιτομή αυτών την τότε ανακοίνωση της ανέγερσης νέου δημαρχιακού μεγάρου χωρίς χρηματοοικονομικό πλάνο.

Η σημερινή ανακοίνωση της παράταξης «Νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή» αναφέρει τα εξής:

Στη χθεσινή συνεδρίαση (Κυριακή 12 Μαΐου) των στελεχών και των υποψηφίων της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έδωσε το παρών και ο κ. Δημήτρης Αλεφαντής, πρώην αντιδήμαρχος με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, με κοινωνική κι επαγγελματική καταξίωση στην τοπική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής.

Ο Δημήτρης Αλεφαντής παρενέβη στη συζήτηση μεταξύ των στελεχών της παράταξης και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Χαίρομαι που είμαι εδώ και συναντώ παλιούς φίλους και νέους συμμαχητές. Η παράταξή σας είναι παράταξή μας γιατί εγώ μιλάω με τον Γιώργο Οικονόμου σχεδόν από την αρχή της προσπάθειάς του και τη μάχη αυτή τη δίνουμε μαζί.

Είναι υποχρέωσή μας και ως πολίτες όχι απλώς να παραπονιόμαστε, αλλά να συμμετέχουμε.

Οι ψήφοι είναι στο δρόμο, και μας περιμένουν να τους πείσουμε – Άνθρωποι όπως εμείς πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά.

Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου θα βοηθήσω την προσπάθεια του συνδυασμού, όλων σας και πρωτίστως του Γιώργου Οικονόμου.

Καλή μας επιτυχία»

Απάντηση