Σωτήρης Παπαμιχαήλ: Ολοκληρώνεται η εκ νέου αδειοδότηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

0

Ανακοίνωση λάβαμε από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Η άψογη και ασφαλής λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί πρώτιστη υποχρέωση του Δήμου και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΠΑΟΔΑΠ).

Ηδη, ολοκληρώνεται η εκ νέου αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ και νέες εγκαταστάσεις εντάσσονται στο καθεστώς αδειοδότησης, με σκοπό την απολύτως ασφαλή από κάθε αποψη χρήση ολων των αθλητικών εγκαταστάσεων προς οφελος των αθλουμένων πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώνεται ηδη η αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και η αλλαγή ολων των φωτιστικών στο Κλειστό Γήπεδο καλαθοσφαίρισης – πετοσφαίρισης – ποδοσφαίρου 5 επί 5 στο αθλητικό συγκρότημα Αιγαίου Πελάγους και Νότου με δαπάνη και φροντίδα του Δήμου και του Οργανισμού.

Σημειώνεται, οτι αντικαθίστανται ολα τα φωτιστικά σώματα με νέας τεχνολογίας, με σκοπό την αψογη προπόνηση και διοργάνωση των αγώνων των ομάδων της πόλης μας, ΑΕΑΠ (βόλλευ), ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (5 επί 5) κλπ.

Ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Γιατί ο βασικό σκοπός του είναι ενας.

Πολιτισμός και Αθλητισμός ποιότητας για ολους.-

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση