25/Νοεμβρίου/2009

0

 

Ο τ. Δήμαρχος κ. Αντώνης Σιδέρης, αφού υπογράμμισε το γεγονός ότι από τη συζήτηση του θέματος αυτού απουσίαζε ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Γουργούλης, είπε ότι στον Δήμο Αθηναίων αποφασίστηκε «μηδενική» αύξηση των τελών και ζήτησε να ισχύσει το ίδιο και για την Αγ. Παρασκευή, πρόταση φυσικά που καταψηφίσθηκε.

Από την πλευρά του ο κ. Αντρέας Γκιζιώτης ρώτησε αν έχει υπάρξει διασταύρωση των τετραγωνικών μεταξύ αυτών που δηλώνονται και αυτών που στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 

Ο κ. Γεράσιμος Βλάχος επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη συζήτηση γινόταν απουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Οικονομικών, κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτοικος της Αγ. Παρασκευής ο οποίος να είναι ευχαριστημένος από τα χρήματα που πληρώνει για τον ηλεκτροφωτισμό και την καθαριότητα που του παρέχει η διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου.   

Τέλος το «βαρύ πυροβολικό» της αντιπολίτευσης ήταν ο κ. Βασίλης Ζορμπάς ο οποίος κατακεραύνωσε το Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή λέγοντας ότι Παρανομούν κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας τα «αντισταθμιστικά» τέλη για άλλους σκοπούς και πρότεινε την Μείωση των υπαρχόντων δημοτικών τελών κατά 5%.

Πρόταση που ούτε καν τέθηκε σε ψηφοφορία… 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση